Libnet.ro
UNICEF

09:30

MAE reactioneaza dupa ce Romania a fost data in JUDECATA din cauza neaplicarii DIRECTIVEI privind combaterea spalarii banilor

B1 B1,
MAE reactioneaza dupa ce Romania a fost data in JUDECATA din cauza neaplicarii DIRECTIVEI privind combaterea spalarii banilor

Ministerul Afacerilor Externe MAE)a reactionat vineri dupa ceRomania a fost data in judecata decatre Comisia Europeanadin cauza neaplicarii normelor in materie de combatere a. continuă pe B1

The Economist: Laura Codruta Kovesi a fost data afara pentru ca isi facea treaba prea bine

The Economist a publicat un articol in care vorbeste despre revocarea fostului procuror-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pe care o numeste Miss Justice. Dusmanul politicienilor corupti din Romania a fost concediat, titreaza publicatia, care adauga si ca Laura Kovesi a fost data afara pentru ca isi facea treaba prea bine.

Ela Craciun va avea un baietel. Vestea a fost data de vedeta intr-un mod cu totul inedit

Jurnalista Antena 3 Ela Craciun asteapta un baietel. Vedeta a facut anuntul intr-un mod cu totul inedit. A organizat o petrecere intr-o gradina superba, plina de flori, unde a fost amenajat un decor de.

GIGANT AUTO, anunt ULUITOR dupa scandalul motoarelor DIESEL: Jumatate din masinile vandute in Europa sunt afectate

Jumatate din masinile vandute in 2018 in Europa, sub cele doua marci ale grupului Toyota au fost modele hibride . Marca japoneza a anuntat o crestere a vanzarilor in regiune, pe intervalul ianuarie -.

EY Romania: Eliminarea creditului fiscal din Legea offshore pune piedici in continuarea investitiilor

Eliminarea creditului fiscal din Legea offshore pune anumite piedici in continuarea discutiilor si luarea unei decizii pentru continuarea investitiilor in proiecte pentru exploatarea gazelor naturale din perimetre offshore, considera liderul departamentului de asistenta fiscala si juridica din cadrul EY Romania, Alex Milcev.

Piata auto 2018: pariu pe 120.000 de unitati, dupa cel mai bun semestru din ultimii 9 ani

Piata auto a atins cel mai bun nivel din ultimii noua ani, vanzarile de masini noi au crescut cu 33%, la peste 60. 000 de vehicule in prima jumatate a anului 2018, conform unei analize Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de.

Care a fost primul bloc din Bucuresti

In Bucuresti, primul bloc de apartamentea fost construit in anul 1922. Acesta avea cinci etaje si se afla la intersectia dintre Calea Victoriei si Strada Frumoasa. Blocul este creatia arhitectului.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )