Libnet.ro
UNICEF

23:46

MAE, replica pentru premierul bulgar: Turistii romani contribuie substantial la PIB-ul Bulgariei Afirmatii nefericite

Hotnews Hotnews,
 MAE, replica pentru premierul bulgar: Turistii romani contribuie substantial la PIB-ul Bulgariei Afirmatii nefericite

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a reactionat sambata seara la declaratiile premierului bulgar Boiko Borisov, potrivit caruia turistii romani care ajung in Bulgaria sunt principalii responsabili pentru raspandirea pestei porcine africane. MAE catalogheaza afirmatiile drept nefericite si atrage atentia ca turistii romani contribuie substantial la PIB-ul Bulgariei. continuă pe Hotnews

Presa: Premierul Bulgariei sustine ca turistii romani sunt responsabili de raspandirea pestei porcine pentru ca arunca gunoaiele la marginea drumului

Premierul bulgar Boiko Borisov a declarat ca turistii romani care ajung in Bulgaria sunt principalii responsabili pentru raspandirea pestei porcine africane, potrivit Info Sud-Est care citeaza cotidianele Sega si Dnevnik. MAE, replica pentru premierul bulgar: Turistii romani contribuie substantial la PIB-ul Bulgariei Afirmatii nefericite.

Reactia MAE dupa ce premierul bulgar Boiko Borisov a spus ca turistii romani imprastie pesta porcina

Prim-ministrul bulgar Boiko Borisov a declarat, recent, ca nu are niciun dubiu ca peste porcina din Bulgaria a fost adusa de turistii romani. in acest context, Ministerul roman al Afacerilor Externe a reactionat printr-o postare pe Facebook.

Raspunsul MAE dupa ce premierul Bulgariei a dat vina pe turistii romani pentru raspandirea pestei porcine in tara sa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) s-a declarat surprins si dezamagit de modul in care premierul bulgar, Boiko Borisov, s-a referit la turistii romani, mai ales in conditiile in care acestia contribuie.

Prim-ministrul Bulgariei sustine ca turistii romani care arunca gunoaie in tara sa sunt responsabili de raspandirea virusului pestei porcine. Reactie dura a MAE

Premierul bulgar, Boiko Borisov, a declarat recent ca turistii romani sunt principalii vinovati de raspandirea virusului pestei porcine. Boiko Borisov a declarat mass-mediei bulgare, preluat de cotidienele.

Premierul Bulgariei da vina pe turistii romani pentru raspandirea pestei porcine in tara sa. Merg, mananca, arunca

Principalii responsabili pentru raspandirea pestei porcine africane sunt turistii romani care ajung in Bulgaria, a declarat prim-ministrul bulgar, Boiko Borisov, sambata, citat de Info Sud-est. ro. Premierul b.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )