Libnet.ro
UNICEF

05:30

MAE: Romania nu va semna Acordul de liber schimb intre Canada si UE. Iolu: Eliminarea vizelor pentru cetatenii romani care vor sa calatoreasca in statul canadian nu depinde decat de o decizie politica

România Liberă România Liberă,
MAE: Romania nu va semna Acordul de liber schimb intre Canada si UE. Iolu: Eliminarea vizelor pentru cetatenii romani care vor sa calatoreasca in statul canadian nu depinde decat de o decizie politica

Romania nu va sustine demersurile Uniunii Europene privind semnarea si aplicarea provizorie a Acordului economic si comercial cu Canada, a anuntat, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe MAE). continuă pe România Liberă

MAE: Romania nu va semna Acordul de liber schimb intre Canada si UE

Romania nu va sustine demersurile Uniunii Europene privind semnarea si aplicarea provizorie a Acordului economic si comercial cu Canada, a anuntat, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe MAE).

MAE: Romania nu va semna acordul comercial UE-Canada, din cauza mentinerii vizelor pentru cetatenii romani

Ministerul Afacerilor Externe a transmis miercuri ca nu este de acord cu semnarea de catre Uniunea Europeana a unui acord comercial cu Canada din cauza mentinerii vizelor pentru cetatenii romani, potrivit.

Romania, Bulgaria si Belgia nu si-au dat acordul pentru tratatul UE-Canada la reuniunea ministrilor comertului

Romania, Bulgaria si Belgia au refuzat marti, la reuniunea ministrilor comertului din UE, sa isi dea acordul pentru tratatul de liber-schimb intre Uniunea Europeana si Canada CETA), relateaza Belga.

Romania si Belgia s-ar putea opune acordului de liber schimb Canada - Uniunea Europeana

Ministrul german al Economiei, Sigmar Gabriel, anuntat, marti, ca Romania si Belgia inca au intrebari legate de acordul de liber schimb pe care UE si Canada vor sa-l semneze.

Romania nu va semna acordul UE-Canada, din cauza mentinerii vizelor

Romania nu este de acord cu semnarea de catre Uniunea Europeana a unui acord comercial esential cu Canada, potrivit Ministerului Afacerilor Externe.

Romania anunta ca nu va semna Acordul fundamental dintre UE si Canada

Romania a reiterat ca nu poate sustine la acest moment demersurile privind semnarea si aplicarea provizorie a Acordului economic si comercial cuprinzator UE - Canada, precizeaza secretarul de stat pentru afaceri europene, Cristian Badescu, potrivit unui comunicat al MAE remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )