Libnet.ro
UNICEF

05:30

MAE: Romanii care merg in Elvetia vor intra in carantina pentru 10 zile, incepand cu data de 8 august

Hotnews Hotnews,
 MAE: Romanii care merg in Elvetia vor intra in carantina pentru 10 zile, incepand cu data de 8 august

Romanii care merg in Elvetia sau turistii care trec prin Romania in drum spre Elvetia vor intra in carantina pentru o perioada de 10 zile, imediat dupa sosirea pe teritoriul elvetian, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Noile prevederi vor intra in vigoare de la data de 8 august, ora 00. continuă pe Hotnews

Cristian Tudor Popescu taie in carne vie: anunt dur despre cine sunt cu adevarat romanii care merg la mare

Gazetarul i-a pus la punct pe romanii care merg la mare si care nu respecta regulile sanitare, in contexul pandemiei provocate de noul coronavirus. CTP avertizeaza asupra insilor cu un.

MAE: Turistii romani care merg in Elvetia trebuie sa stea in carantina sau autoizolare timp de 10 zile

Ministerul Afacerilor Externe a precizat ca Romania este inclusa pe lista tarilor cu grad ridicat epidemiologic privind infectarea cu noul coronavirus si romanii care intra pe teritoriul Elvetiei trebuie sa stea in carantina sau autoizolare timp de 10 zile. MAE mai transmis ca perioada de carantina nu poate fi intrerupta de un test negativ pentru COVID-19, iar nerespectarea masurilor poate fi amendata cu pana la 10. 000 de franci elvetieni, echivalentul a peste 9. 000 euro. Masura intra in vigoare din 8 august, ora 00. 00, conform news. ro.

Anunt de ULTIMA ORA de la INSP! De luni, cei care vin din aceste zone vor intra in carantina timp de 14 zile

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat lista celor 41 de tari care sunt incluse in Zona galbena, incepand de luni. Cei care vin din aceste zone vor intra in carantina timp de 14 zile.

MAE: Romanii au nevoie de un permis special pentru a intra in Cipru

Ministerul Afacerilor Externe a precizat ca Romania ramane pe lista statelor din categoria C, alaturi de Bulgaria, Luxemburg, Muntenegru, Portugalia, Serbia si Suedia pentru accesul pe teritoriul Ciprului. Un permis special este necesar pentru a intra in tara. Documentele care atesta necesitatea efectuarii calatoriei vor fi transmise odata cu cererea pentru eliberarea permisului special. MAE anunta ca autoritatile cipriote au operationalizat, incepand cu 1 august, un call center pentru oferirea de asistenta in utilizarea platformei CyprusFlightPass.

Cele 41 de tari din zona galbena: Persoanele care vin in Romania din aceste tari vor fi bagate in carantina

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat lista celor 41 de tari care sunt incluse in Zona galbena, incepand de luni. Persoanele care provin din aceste zone vor intra in carantina timp de 14 zile, odata cu revenirea pe teritoriul Romaniei.

Taxa medicala pentru turistii care merg in Grecia. Cat platiti de la 1 august, daca va faceti vacanta in statul elen

Turistii care intra in Grecia ar putea sa plateasca o suprataxa de 20 de euro pentru serviciile de sanatate oferite in timpul sederii in tara. Pana acum, cei care veneau in Grecia nu plateau nimic pentru servicii medicale, indiferent de locul de provenienta, cu exceptia spitalizarilor.

Salariatii din R. Moldova care revin din vacante vor sta in carantina 14 zile din cont propriu

Angajatii care au fost la odihna peste hotare vor sta 14 zile in izolare din cont propriu. Concediu medical pentru carantina se elibereaza doar salariatilor care au fost in contact cu persoanele cu boli contagioase, precizeaza o circulara emisa de Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, transmite IPN.

Finala campionatului este in pericol! Motivul pentru care clujenii nu vor sa mearga la Craiova

CSU Craiova CFR Cluj, partida decisiva in lupta pentru titlu, este programata in aceasta seara, de la ora 20:30. Doar ca tenisunile dintre conducerile celor doua echipe au ajuns la cel mai inalt nivel. Iar riscul ca meciul sa nu se mai dispute este din ce in ce mai mare. Sunt reprosuri de ambele .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )