Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: Votul la referendumul pentru familie a nceput n strainatate n Auckland, Noua Zeelanda

Hotnews Hotnews,
 MAE: Votul la referendumul pentru familie a nceput n strainatate n Auckland, Noua Zeelanda

Ministerul Afacerilor Externe a anunta vineri seara ca votul la referendumul pentru redefinirea familiei a inceput in Auckland, Noua Zeelanda, la ora 7. 00 locala 21. 00 ora Romaniei) si urmeaza sa fie deschise si sectiile organizate in Australia. continuă pe Hotnews

Marcel Iures, declaratii despre referendumul pentru familie: Eu m-am insurat cu o femeie

Actorul Marcel Iures a facut declaratii despre referendumul pentru familie, acesta sustinand familia traditionala. Un barbat si o femeie. Pai si nu e normal? . ) Treaba lor. Na. Eu m-am insurat cu.

Sondaj CURS: Prezenta de 34% la referendumul pentru familie / 90% dintre participanti vor vota DA

Un procent de 34% dintre romanii cu drept de vot ar urma sa participe la referendumul pentru modificarea definitiei familiei in Constitutie, desfasurat in acest weekend, potrivit unui sondaj CURS realizat intre 20 septembrie si 1 octombrie. Sondajul, efectuat pe un esantion de 1. 067 de persoane si avand o marja de eroare de 3%, releva totodata ca 90% dintre cei care merg la vot vor opta pentru modificare.

SONDAJ CURS: Prezenta estimata de 34% la Referendumul pentru familie

34% dintre romani se vor prezenta sambata si duminica la vot la Referendumul pentru familia traditionala, estimeaza datele unui sondaj de opinie realizat de CURS intre 20 septembrie si 1 octombrie pe un.

Marko Bela (UDMR), despre referendumul pentru familie: Vor veni si alte initiative. Prima data despre avort. Dupa, despre religia de stat. Apoi, despre pedeapsa cu moartea. Despre romi. Despre utilizarea steagului

Liderul UDMR anunta ca nu va merge la referendumul pentru familia traditionala. Marko Bela explica, intr-un text antologic pentru Transindex. ro, motivele pentru care nu va merge la vot. Potrivit acestuia,.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Carmen Dan, noi precizari pentru referendumul pentru familie

Carmen Dan a facut noi precizari cu privire la referendumul pentru familie. Ministrul de Interne a declarat ca persoanele implicate in acest proces vor fi platiti pentru orele suplimentare. Vreau sa ii.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ce a declarat Marcel Iures despre Referendumul pentru familie

Actorul Marcel Iures spune ca nu este interesat de acest referendum. Pe mine personal nu ma intereseaza, eu traiesc normal, firesc, dar nu trebuie sa devenim eroi ai firescului,.

Roexit si referendumul pentru familie. Cum au raspndit site-uri ale propagandei ruse mesajele anti-UE si traditionaliste

Propaganda rusa promoveaza, prin cel putin doua dintre site-urile avute la indemana, mesajele pro-Roexit si pentru independenta Romaniei fata de UE si spatiul euro-atlantic, mesaje transmise luni seara de personaje precum Marian Munteanu si Daniel Dragomir. Citeste cum functioneaza aceasta propaganda intr-o perioada marcata de discutiile din Parlamentul European referitoare la Romania, de legile justitiei si, mai presus de toate, de referendumul din 6-7 octombrie.

Referendumul pentru familie: Sute de presedinti de sectiilor de votare s-au retras si din judetele Dolj, Teleorman si Prahova

Peste 350 de presedinti de sectii de votare din judetele Teleorman si Dolj au anuntat, marti, Birourile Electorale Judetene la care sunt arondati ca nu vor putea participa la desfasurarea referendumului pentru definirea familiei. Si la Prahova un sfert dintre presedinti au spus ca nu vor fi prezenti.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Panou publicitar pro-referendum cu greseli in Timisoara

Un panou mare care anunta referendumul pentru familie in 2019 a fost amplasat la intrarea in Timisoara. Pe panou scrie de doua ori ca referendumul pentru familie va avea loc peste u.

Mircea Radu, declaratii despre referendumul pentru familie: Am sa votez avand in minte si franturi din intamplari

Cunoscutul prezentator de televiziune Mircea Radu a facut dezvaluiri, pe retelele sociale, despre doua intalniri pe care le-a avut cu persoane cu de alta orientare sexuala. Totodata, acesta a precizat ca va.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )