Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marko Bela (UDMR), despre referendumul pentru familie: Vor veni si alte initiative. Prima data despre avort. Dupa, despre religia de stat. Apoi, despre pedeapsa cu moartea. Despre romi. Despre utilizarea steagului

B1 B1,
Marko Bela (UDMR), despre referendumul pentru familie: Vor veni si alte initiative. Prima data despre avort. Dupa, despre religia de stat. Apoi, despre pedeapsa cu moartea. Despre romi. Despre utilizarea steagului

Liderul UDMR anunta ca nu va merge la referendumul pentru familia traditionala. Marko Bela explica, intr-un text antologic pentru Transindex. ro, motivele pentru care nu va merge la vot. Potrivit acestuia,. continuă pe B1

Marcel Iures, declaratii despre referendumul pentru familie: Eu m-am insurat cu o femeie

Actorul Marcel Iures a facut declaratii despre referendumul pentru familie, acesta sustinand familia traditionala. Un barbat si o femeie. Pai si nu e normal? . ) Treaba lor. Na. Eu m-am insurat cu.

Mircea Radu, declaratii despre referendumul pentru familie: Am sa votez avand in minte si franturi din intamplari

Cunoscutul prezentator de televiziune Mircea Radu a facut dezvaluiri, pe retelele sociale, despre doua intalniri pe care le-a avut cu persoane cu de alta orientare sexuala. Totodata, acesta a precizat ca va.

VIRALUL ZILEI! O parodie despre referendumul pentru familia traditionala face furori pe Facebook (VIDEO)

O noua parodie despre referendumul pentru familia traditionala a devenit viral pe Facebook. Eu am probleme despre homosexuali. Deci, Dumnezeu nu a facut sa fie homosexuali intre baieti, trebuie sa aib.

Ce trebuie sa stim despre referendumul pentru familie

Referendumul pentru redefinirea familiei, ce va costa statul roman 35 de milioane de euro, necesita prezenta la vot a 5,68 milioane cetateni pentru a fi validat. Pentru cei ce nu doresc validarea lui sau il considera inutil neparticiparea este modul legitim de exprimare a optiunii politice.

Referendumul pentru familie, neagreat de UE

Marian-Jean Marinescu, vicepresedinte PPE: Rezultatul referendumului, daca va fi validat, ne va crea mari necazuri in Europa, pentru ca este vorba despre drepturile omului Mai sunt cateva zile pana la referendumul prentru definirea in art. 48 din Constitutie a notiunii de familie. Scrutinul organizat la initiativa Coalitiei pentru Familie, care a strans 3 milioane de semnaturi, nu este vazut cu ochi buni de oficialii de la Bruxelles si de membrii grupurilor politice din Parlamentul European. Europarlamentarii Catalin Ivan si Marian-Jean Marinescu sustin ca acesta nu trebuia organizat pentru ca legislatia civila era destul de clara cu privire la definirea familiei.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Carmen Dan, noi precizari pentru referendumul pentru familie

Carmen Dan a facut noi precizari cu privire la referendumul pentru familie. Ministrul de Interne a declarat ca persoanele implicate in acest proces vor fi platiti pentru orele suplimentare. Vreau sa ii.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Autorul cartii Spovedenia unui preot ateu, despre Referendumul pentru familia traditionala

Fostul preot Ion Aion, cel care a demisionat din randurile preotiei, lanseaza un atac dur la adresa conducerii BOR in contextul Referendumului pentru familia traditionala. Abia acum am citit si eu acel c.

Referendumul pentru familie: Sute de presedinti de sectiilor de votare s-au retras si din judetele Dolj, Teleorman si Prahova

Peste 350 de presedinti de sectii de votare din judetele Teleorman si Dolj au anuntat, marti, Birourile Electorale Judetene la care sunt arondati ca nu vor putea participa la desfasurarea referendumului pentru definirea familiei. Si la Prahova un sfert dintre presedinti au spus ca nu vor fi prezenti.

Roexit si referendumul pentru familie. Cum au raspndit site-uri ale propagandei ruse mesajele anti-UE si traditionaliste

Propaganda rusa promoveaza, prin cel putin doua dintre site-urile avute la indemana, mesajele pro-Roexit si pentru independenta Romaniei fata de UE si spatiul euro-atlantic, mesaje transmise luni seara de personaje precum Marian Munteanu si Daniel Dragomir. Citeste cum functioneaza aceasta propaganda intr-o perioada marcata de discutiile din Parlamentul European referitoare la Romania, de legile justitiei si, mai presus de toate, de referendumul din 6-7 octombrie.

SONDAJ: Referendumul pentru familie va fi VALIDAT, cu peste 35% prezenta la vot

Potrivit primului sondaj realizat pe temea referendumului pentru familia traditionala, pragul de prezenta pentru validare va fi depasit cu usurinta. Sociopol arata ca cel putin 48% dintre romanii cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )