Libnet.ro
UNICEF

14:30

Maejor Ali, Justin Bieber si Juicy J ne prezinta clipul piesei Lolly!

Devorator Monden Devorator Monden,
Maejor Ali, Justin Bieber si Juicy J ne prezinta clipul piesei Lolly!

Multa culoare, super miscari de dans si multe domnisoare sexy. Acestea sunt elementele pe care au mizat cei trei artisti in realizarea clipului piesei Lolly de regia caruia s-a ocupat Matt Alonzo. Ca o surpriza pentru fanele sale, Justin Bieber apare la bustul gol in cateva cadre din videoclip, in timp ce restul imaginilor ni-i . continuă pe Devorator Monden

Daft Punk si Pharell ne prezinta clipul piesei Lose Yourself To Dance!

Dupa ce ne-au incantat in urma cu aproximativ doua saptamani cu un teaser al acestui clip, iata ca duo-ul francez, impreuna cu Pharell si chitaristul Nile Rodgers, ne ofera acum si intreg videoclipul noului lor single, intitulat Lose Yourself To Dance. Clipul pastreaza aceeasi idee disco-funk ca si in cazul predecesorului sau, clipul piesei Get .

DJ Sava feat Raluka Connect-R prezinta primele imagini din clipul piesei Aroma

Dupa succesul avut vara asta cu Tenerife, DJ Sava revine cu Aroma, o colaborare cu Raluka si Connect-R. Piesa este deja publicata online in varianta live, iar fanii abia asteapta lansarea oficiala a videoclipului ce urmeaza sa fie lansat, pana atunci avem parte de primele imagini din clip! In videoclipul Aroma vom avea parte de .

Cody Simpson a lansat clipul piesei La Da Dee!

Tanarul artist australian ne prezinta un clip amuzant si pe jumatate animat pentru cea mai noua piesa a sa, intitulata La Da Dee. Piesa face parte de pe ultimul album lansat de Cody, Surfers Paradise, in iulie 2013. La Da Dee este inclusa pe coloana sonora a filmului animat Cloudy With A Chance Of Meatballs .

Sore dezvaluie primele imagini din clipul piesei Bad boy is back

Sore se pregateste de lansarea unui nou videoclip pentru cel mai recent single al sau Bad Boy Is Back! Clipul va fi lansat saptamana viitoare, insa pana atunci, avem parte de un scurt teaser! Videoclipul se anunta a fi unul incendiar si nonconformist, dar si primul clip de imagine al artistei, care arata maturizarea sa .

Elena Gheorghe dezvaluie primele imagini din clipul piesei Pana dimineata

Dupa ce a stat pe primele locuri in topuri cu piesa Ecou, care inca rasuna in difuzoare, Elena Gheorghe a filmat deja videoclipul viitorul ei single, intitulat Pana dimineata, ce urmeaza sa fie lansat in doar cateva zile! Pana dimineata este un featuring cu JJ si se va lansa joi, 19 septembrie, la Media Music .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )