Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAGAZIN Cele mai bune 50 de site-uri. 7 semne ca urmeaza sa fii concediat. Houston, avem o problema: microgravitatia imbatraneste. 12 joburi pe care oamenii le-au lasat pisicilor. 10 amanunte despre Walt Disney. Omul care a furat Gioconda. TED Talks

Hotnews Hotnews,
 MAGAZIN Cele mai bune 50 de site-uri. 7 semne ca urmeaza sa fii concediat. Houston, avem o problema: microgravitatia imbatraneste. 12 joburi pe care oamenii le-au lasat pisicilor. 10 amanunte despre Walt Disney. Omul care a furat Gioconda. TED Talks

Ma uitam aseara la un film. Era greu de crezut ca imaginile erau reale, si la urma urmei cui ii pasa cu adevarat de asta? In cinema, la televizor, in ziare, in viata publica credeti ca putem spune cu acuratete ce e real si ce este fals? Poate ca autenticitatea este cu atat mai importanta acum, cand totul se poate falsifica atat de usor. Dar care sunt costurile psihologice ale prefacatoriei? Cativa cercetatori au facut un experiment. Le-au dat subiectilor ochelari de soare si le-au precizat ca nu sunt de firma ci sunt niste falsuri. Ei bine, subiectii au interpretat ulterior comportamentul altor oameni ca fiind mai prefacut decat era in realitate. continuă pe Hotnews

40 de ani de la premiera unuia dintre cele mai bune filme din anii 70: Explozia

In urma cu 40 de ani, Galatiul era scena unuia dintre cele mai filme produse in anii 70. Inspirat din realitate, filmul Explozia a fost, asa cum spunea si Bujor Rapeanu, un film catastrofa, agrementat cu condimente politico-morale ale realitatii socialiste din epoca.

Cele mai bune berarii din Praga

Pe langa istoria milenara, arhitectura si muzica ce definesc capitala bohemiana, mai exista un lucru de care praghezii sunt foarte mandri: berea! Painea lichida, cum ii spun localnicii, este fabricata, vanduta si.

Topul celor mai bune tari in care poti sa pleci la munca ACUM

Nu iti gasesti de munca in tara? Cauti un loc de munca mai interesant? Indiferent care sunt motivele, peste hotare sunt o multime de locuri potrivite pentru expatriati. Iata care sunt cele mai bune 10 tari pentru cei care aleg sa munceasca peste.

Redresarea economiei Greciei face ca actiunile elene sa fie cele mai profitabile din lume

Actiunile elene, care dupa declansarea crizei au fost evitate de investitorii ingrijorati ca Grecia ar putea intra in incapacitate de plata si sa iasa din zona euro, au devenit cele mai profitabile din lume, odata cu apropierea iesirii din recesiune,.

Este una din cele mai periculoase vietati. Daca atingi aceasta omida, poti muri

Omida Lenomia Obliqa este una din cele mai periculoase vietati din lume. Traieste in Brazilia, si se hraneste cu frunzele arborilor inalti. Se camufleaza atat de bine, incat oamenilor le este destul de.

Statul din Europa care a fost cu un picior in groapa, iar acum are cele mai profitabile actiuni din LUME

Actiunile elene, care dupa declansarea crizei au fost evitate de investitorii ingrijorati ca Grecia ar putea intra in incapacitate de plata si sa iasa din zona euro, au devenit cele mai profitabile din lume,.

Studiu: Populatia de romi din Marea Britanie este una dintre cele mai mari din Europa Occidentala

Aproximativ 200. 000 de imigranti romi traiesc in Marea Britanie, fiind probabil una dintre cele mai importante comunitati din cadrul acestei etnii in Europa Occidentala, relateaza postul britanic Channel4.

FOTO Cele mai bizare ceremonii de nunta

Ziua nuntii reprezinta pentru anumite cupluri prilejul de a pune in practica cele mai nebunesti scenarii. Nimic nu este prea mult sau imposibil atunci cand vrei sa ai parte de o ceremonie cu adevarat iesita din comun, aceasta pare sa fie deviza dupa care s-au ghidat unii dintre cei mai nonconformisti miri din lume.

Peste 350 de persoane depistate ca munceau la negru, cele mai multe in Bucuresti, Dambovita si Cluj

Inspectorii de munca au depistat in cinci zile 354 de persoane care lucrau fara contract de munca, cele mai multe in Bucuresti, Dambovita si Cluj, pentru munca la negru fiind date amenzi de aproape 1,5 milioane de lei.

Cele mai comune semne din nastere: La ce trebuie sa fim atenti?

Un semn din nastere este un semn de culoare pe sau sub piele, care este prezent la nastere sau se dezvolta la scurt timp dupa aceea. Unele se decoloreaza odata cu trecere timpului, iar altele devin mai pronuntate. Semnele din nastere pot fi cauzate de celulele care produc mai mult pigment sau de vasele de sange care nu cresc normal. Cele mai multe dintre aceste semne sunt nedureroase si inofensive. In cazuri rare, semnele din nastere pot provoca complicatii si sunt asociate cu alte conditii medicale. Toate semnele din nastere ar trebui verificate de un medic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )