Libnet.ro
UNICEF

23:15

Magia zilei pentru 18 mai, cu numerologul Mihai Voropchievici. Nativii de astazi au un acut simt al afacerilor

Antena3 Antena3,
Magia zilei pentru 18 mai, cu numerologul Mihai Voropchievici. Nativii de astazi au un acut simt al afacerilor

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat Magia zilei pentru 18 mai. Finalistii sunt numiti nativii zilei de 18. Sunt foarte capabili, au un caracter puternic, sunt curajosi si hotarti. Ei duc la capat. continuă pe Antena3

Magia zilei pentru 18 mai, cu numerologul Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat Magia zilei pentru 18 mai. Finalistii sunt numiti nativii zilei de 18. Sunt foarte capabili, au un caracter puternic, sunt curajosi si hotarti. Ei duc la capat.

Magia zilei pentru 15 mai, cu numerologul Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a prezentat Magia Zilei pentru 15 mai. Sunteti veseli? inseamna ca sunteti si creativi. Pentru nativii zilei de 15 familia este cea mai importanta. Ei trebuie sa isi exerseze .

Magia Zilei pentru nativii nascuti pe 16. Mihai Voropchievici: Sunt supranumiti si spiritualii

Nativii zilei de 16, indiferent de luna, sunt supranumiti si spiritualii. Sunt intuitivi, inteligenti, analitici si profunzi in gandire. Sunt aplecati spre cercetarea subiectelor serioase. Sunt interesa?.

Horoscopul zilei de 18 mai cu Camelia Patrascanu. O zodie trebuie sa fie atenta la cheltuieli

Berbec. Casa si caminul si familia sunt pe primul loc sau, pentru altii, mediul sau anturajul profesional. Taur. Vorbe bune astazi si foarte aplicate. Trebuie sa veniti cu date, cu cifre pentru a va.

Magia Zilei pentru nativii zilei de 17, prezentata de Mihai Voropchievici. Sunt oameni ambitiosi si un simt inascut al afacerilor

Cei nascuti in 17, indiferent de luna, sunt managerii, acei oameni cu personalitate pregnanta. Foarte ambitiosi, plini de energie si cu o viziune larga si sintetica asupra tuturor lucrurilor care ii.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Pesti - Esti influentabil si toate povestile care ajung la urechile tale te fac sa-ti pierzi curajul de a duce mai departe ce ai inceput.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Varsator - Ai la cine apela la nevoie pentru a te imbarbata si stimula intr-un moment in care nu gasesti energie in interiorul tau. Ai pe cineva mai puternic.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Balanta - Ca sa te eliberezi de o povara pe care o tot duci pe umeri, e mai bine sa accepti acum un compromis. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Fecioara - Ai invatat multe de la viata si azi ai ocazia de a arata concret efectele unei anumite lectii asumate candva. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pent.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 18 MAI 2018 pentru Zodia Leu - Esti prins intr-o situatie mai agresiva si nu-ti place felul in care esti tratat, dar ai rabdare. Chiar si din conflictele cele mai aprinse se pot naste idei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )