Libnet.ro
UNICEF

23:45

Magistratii de la cele 15 Curti de Apel din tara s-au raliat solicitarii sefilor tribunalelor care vor ca procurorii sa nu mai intervina in organizarea si functionarea instantelor

B1 B1,
Magistratii de la cele 15 Curti de Apel din tara s-au raliat solicitarii sefilor tribunalelor care vor ca procurorii sa nu mai intervina in organizarea si functionarea instantelor

Sefii tribunalelor din Romania au emis o Declaratie de independenta prin care cer ca procurorii sa nu mai intervina in organizarea si functionarea instantelor judecatoresti. Gestul judecatorilor. continuă pe B1

Unul dintre cei mai mari ingineri din tara s-a stins din viata: Era un om cu sufletul frumos, devotata profesiei

Inginerul Daniela Bulancea, sefa Serviciului Comercial de la ENET Focsani a murit in noaptea de luni spre marti, veste care i-a surprins pe colegii din cadrul societatii in care aceasta lucra de la.

Polonia strange date despre STRAINII din tara, de dragul sigurantei UE

Ministrul adjunct al Apararii din Polonia si-a exprimat ingrijorarea fata de securitatea cetatenilor europeni, incercand sa justifice strangerea de date cu privire la strainii care.

E simplu: L-au filat cu DOSUL! Cum a scapat GHITA din tara. Si cum il asteapta ministrul de Interne sa se intoarca...

Dupa mai bine de cinci luni de la disparitia fostului deputat Sebastian Ghita, ministrul de Interne, Carmen Dan, nu poate oferi un raspuns privind modul in care acesta a reusit sa iasa din tara, desi.

Managerii din tara noastra se asteapta la cresterea sustinuta a afacerilor in toate sectoarele

Directorii firmelor din tara noastra se asteapta la o crestere semnificativa a activitatii in industrie, constructii, servicii si comert in perioada mai-iulie, la o crestere a preturilor mai ales in constructii si in comert si la angajari moderate, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica INS).

Scandal la Antena 3. Mugur Ciuvica: Esti un BOU. Un MARE BOU/ Sunteti SECRETARA cu cele mai lungi picioare din Administratia Prezidentiala!

Scandal in direct in timpul unei emsiuni de la Antena 3. intr-o discutie despre cazul Codrut Marta, Mugur Ciuvica, invitat in platou, l-a facut bou pe Florin Ghiulbenghian,.

Trebuia sa plece din tara, asa ca a dat cheile de la apartamentul sau unui prieten. Cand s-a intors a avut un adevarat soc

O femeie de 47 de ani din Targu-Jiu a avut un adevarat soc cand s-a intors in tara. Femeia si-a dat cheile de la apartament unui prieten de familie pentru a avea grija de casa, doar ca nu.

Controale dermatologice gratuite pentru alunite, in in 40 de orase din tara

Pana pe 30 iunie, romanii din toata tara pot beneficia de o consultatie gratuita pentru verificarea alunitelor, in cadrul campaniei Save Your Skin!, aflata la a treia editie.

Controale dermatologice gratuite pentru alunite, in 40 de orase din tara

Pana pe 30 iunie, romanii din toata tara pot beneficia de o consultatie gratuita pentru verificarea alunitelor, in cadrul campaniei Save Your Skin!, aflata la a treia editie.

Schimbare radicala a vremii. Avertismentul meteorologilor pentru mai multe judete din tara, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, noi atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice valabile in ora urmatoare in localitati din judetele Maramures,.

Pe teren baiatul rau, acasa un mielusel. Cum se comporta Gabriel Tamas cu cele mai importante persoane din viata lui (FOTO)

Tamas este considerat baiatul dur din fotbal, insa asta se intampla doar pe teren. Acasa este un mielusel, iar cea care il imblanzeste este chiar fetita lui Selena. Tamas.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )