Libnet.ro
UNICEF

00:07

Magistratii suceveni au protestat fata de modificarea legilor justitie: Aceste propuneri vor afecta grav functionarea sistemului judiciar

Adevărul Adevărul,
Magistratii suceveni au protestat fata de modificarea legilor justitie: Aceste propuneri vor afecta grav functionarea sistemului judiciar

Astazi dimineata, in jurul orei 11. 00, 50 60 de magistrati de la toate instantele si parchetele sucevene au protestat in tacere pe treptele Palatului de Justitie Suceava. Protestul magistratilor suceveni a durat aproximativ o ora, timp in care nu a fost intrerupta activitatea instantelor. continuă pe Adevărul

Magistratii suceveni au protestat fata de modificarea legilor justitie: aceste propuneri vor afecta grav functionarea sistemului judiciar

Astazi dimineata, in jurul orei 11. 00, 50 60 de magistrati de la toate instantele si parchetele sucevene au protestat in tacere pe treptele Palatului de Justitie Suceava. Protestul magistratilor suceveni a durat aproximativ o ora, timp in care nu a fost intrerupta activitatea instantelor.

Aproximativ 100 de oameni au protestat in fata sediului PSD Timis fata de modificarea legilor justitiei

Aproximativ o suta de persoane s-au adunat luni seara in fata sediului PSD Timis, pentru a protesta fata de modificarea legilor justitiei, protestul fiind unul spontan. Daca pana acum protestatarii se adunau in centrul orasului, pentru a striga lozinci si afisa pancarte impotriva guvernantilor, luni seara acestia s-au adunat, spontan, in fata sediului PSD Timis, aflat pe splaiul Tudor Vladimirescu, in cartierul Iosefin.

Prima reactie a lui Tudorel Toader, dupa ce magistratii au protestat fata de Legile Justitiei: Pot protesta spontan sau organizat in calitate de cetateni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca magistratii pot protesta spontan sau organizat in calitate de cetateni. in calitate de cetateni, magistratii.

Mars de protest, duminica, fata de modificarea legilor justitiei, inspirat de unul dintre mesajele Regelui Mihai: Se cuvine sa rezistam prezentului si sa ne pregatim viitorul

Un mars de protest fata de modificarile legilor justitiei este programat duminica, in Capitala, incepand cu ora 17. 00, pornind de la unul dintre mesajele Regelui Mihai, transmis in timpul discursului sau din Parlamentul Romaniei, in 2011 - Se cuvine sa rezistam prezentului si sa ne pregatim viitorul. Protestatarii sunt asteptati in Piata Victoriei, pana la ora 18. 00, iar de acolo acestia vor merge pe traseul Piata Romana - Universitate - Piata Unirii - Piata Natiunilor Unite - Parlament. Organizatorii, comunitatile 600000 pentru Rezistenta, Insistam, Asociatia Civica ProFest, Evolutie In Institutie, Declic, Coruptia ucide si Rezistenta TV, sustin ca marsul vizeaza si alte probleme, cum ar fi nationalizarea mascata a Pilonului II de pensii, modificarile codului fiscal, problemele din sanatate, educatie, infrastructura, economie, cultura, precum si faptul ca Gabriela Firea face un stat in stat din primaria Bucuresti, prin firmele infiintate de primarul general al Bucurestiului.

LIVETEXT VIDEOMii de persoane protesteaza, duminica, in Bucuresti si in tara fata de modificarea legilor justitiei

Mii de persoane protesteaza, duminica, in Piata Victoriei din Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara, fata de modificarile legilor justitiei. Oamenii au iesit in strada in urma apelurilor facute pe Facebook. In capitala, protestul a fost inspirat de unul dintre mesajele Regelui Mihai, transmis in timpul discursului sau din Parlamentul Romaniei, in 2011 - Se cuvine sa rezistam prezentului si sa ne pregatim viitorul. La Bucuresti, potrivit programului propus, protesatarii erau asteptati sa plece in mars pe traseul Piata Romana - Universitate - Piata Unirii - Piata Natiunilor Unite - Parlament. Organizatorii, comunitatile 600000 pentru Rezistenta, Insistam, Asociatia Civica ProFest, Evolutie In Institutie, Declic, Coruptia ucide si Rezistenta TV, sustin ca marsul vizeaza si alte probleme, cum ar fi nationalizarea mascata a Pilonului II de pensii, modificarile codului fiscal, problemele din sanatate, educatie, infrastructura, economie, cultura, precum si faptul ca Gabriela Firea face un stat in stat din primaria Bucuresti, prin firmele infiintate de primarul general al Bucurestiului.

Studentii anunta ca se alatura protestelor fata de modificarea legilor justitiei: Declaram tara furata! Diseara, ne vedem in strada!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) anunta marti intr-un comunicat ca se alatura protestelor fata de modificarile impuse in Parlament la legile justitiei, precum si cele ce se doresc a fi facute in cazul Codurilor penale, si ca vor iesi in strada inclusiv in aceasta seara. Studentii trebuie sa iasa in strada si sa protesteze impotriva abuzului fara precedent din Parlament. Nu avem cum sa reprezentam viitorul din moment ce acesta este detonat sub privirile noastre, spune presedintele ANOSR.

Magistratii au protestat in mai multe orase fata de modificarea legilor Justitiei

ACTUALIZARE 19:30 Presedintele CSM: Magistratilor nu trebuie sa li se dea motive de a se exprima prin recurgerea la proteste Magistratii nu trebuie sa aiba motive de a se exprima prin recurgerea la protest, mai ales atunci cand reactia poate fi justificata de un potential dezechilibru in infaptuirea actului de justitie, a precizat astazi judecatorul Mariana Ghena, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM). *ACTUALIZARE 19:10 Cateva zeci de magistrati au protestat in Iasi si in Timisoara Aproximativ 50 de magistrati au iesit in aceasta seara pe scarile din fata Palatului de Justitie din Iasi pentru a-si manifesta dezacordul fata de modificarile legilor justitiei si ale Codurilor Penal si de Procedura penala. Proteste ale magistratilor au avut loc si la Timisoara. *ACTUALIZARE 19:00 Procuror: Amendamentele la Legile justitiei pot avea consecinte directe si grave asupra cetatenilor *ACTUALIZARE 18:25 Cursantii INM au protestat impotriva modificarii Codului Penal si a Codului de procedura penala.

Protest al magistratilor, pe treptele Curtii de Apel Bucuresti, fata de modificarea legilor Justitiei

Aproximativ 500 de magistrati din Capitala protesteaza in tacere, in aceasta seara, la Curtea de Apel Bucuresti, fata de modificarea legilor Justitiei, dar si fata de modificarile Codurilor penale.

Magistratii au protestat in mai multe orase fata de modificarea legilor Justitiei

ACTUALIZARE 20:10 CAB se delimiteaza de protestul magistratilor Curtea de Apel Bucuresti CAB) se delimiteaza de actiunile de protest desfaturate in aceasta seara in fata instantei de cateva sute de magistrati. *ACTUALIZARE 19:30 Presedintele CSM: Magistratilor nu trebuie sa li se dea motive de a se exprima prin recurgerea la proteste *ACTUALIZARE 19:10 Cateva zeci de magistrati au protestat in Iasi si in Timisoara *ACTUALIZARE 19:00 Procuror: Amendamentele la Legile justitiei pot avea consecinte directe si grave asupra cetatenilor *ACTUALIZARE 18:25 Cursantii INM au protestat impotriva modificarii Codului Penal si a Codului de procedura penala.

Mii de oameni au protestat fata de modificarile legilor justitiei

Mii de persoane au protestat, aseara, in Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara, fata de modificarile legilor justitiei. Peste 1. 500 de oameni au plecat, aseara, putin dupa ora 19. 00, din Piata Victoriei din Capitala in mars spre Palatul Parlamentului, iar pe traseu numarul lor a crescut la cateva mii. in Piata Palatului, ei au aplaudat pentru Regele Mihai si au tinut un moment de reculegere in memoria eroilor Revolutiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )