Libnet.ro
UNICEF

20:15

Magnatul sarb Miroslav Miskovici, eliberat din inchisoare pentru o cautiune record de 12 milioane de euro

B1 B1,
Magnatul sarb Miroslav Miskovici, eliberat din inchisoare pentru o cautiune record de 12 milioane de euro

Magnatul sarb Miroslav Miskovici, arestat la sfarsitul anului trecut pentru deturnare de fonduri si evaziune fiscala, a fost pus in libertate pentru o cautiune de 12 milioane de euro, cea mai mare suma de acest. continuă pe B1

Magnatul sarb Miroslav Miskovici, eliberat din inchisoare pentru o cautiune record

Magnatul sarb Miroslav Miskovici, arestat la sfarsitul anului trecut pentru deturnare de fonduri si evaziune fiscala, a fost pus in libertate pentru o cautiune de 12 milioane de euro, cea mai mare suma de acest.

Miroslav Miskovici, pus in libertate pentru o cautiune de 12 milioane de euro

Omul de afaceri sarb Miroslav Miskovici, arestat la sfarsitul anului trecut pentru deturnare de fonduri si evaziune fiscala, a fost pus in libertate pentru o cautiune de 12 milioane de euro, cea mai mare suma de acest fel platita vreodata in Serbia, arata AFP.

Un magnat sarb a platit o cautiune-record de 12 milioane de euro ca sa iasa din inchisoare

Magnatul sarb Miroslav Miskovici, arestat la sfarsitul anului trecut pentru deturnare de fonduri si evaziune fiscala, a fost pus in libertate, dupa ce a platit o cautiune-record, de 12 milioane de euro, scrie AFP.

Cautiune RECORD platita de un magnat sarb, acuzat de EVAZIUNE FISCALA.

Magnatul sarb Miroslav Miskovici, arestat la sfarsitul lui 2012 pentru deturnare de fonduri si evaziune fiscala, a fost pus in libertate pentru o cautiune de 12 milioane de euro, cea mai mare suma de acest fel platita vreodata in Serbia, relateaza Mediafax. Compania Delta Holding este multumita de punerea in liberate a presedintelui sau, Miroslav Miskovici, dupa 224 de zile de detentie intr-o inchisoare din Belgrad, a anuntat compania pe site-ul sau de Internet, citata de AFP. Miskovici a .

Faze Tari: Condamnata la 2 ani de inchisoare pentru ca a facut sex. Cu cine s-a culcat aceasta tanara; Are 141 de ani pentru ca a mancat doar nuci; Liberi la sanii goi, pe strada, in New York; Ce a gasit un barbat sub pres, cand a ajuns acasa

O femeie din Norvegia, trimisa la inchisoare in Dubai pentru ca a fost violata. O norvegianca a fost trimisa la inchisoare in Emiratele. Coreenii detin recordul la vaci minune: dau 26,31 litri de lapte pe zi. Ale noastre. doar 9,8 litri. Desi s-a incetatenit ideea ca.

Becali face orice pentru a iesi din inchisoare. A vrut sa intre la Teologie.

Gigi Becali a vrut sa se inscrie pentru admiterea la Facultatea de Teologie a Universitatii Bucuresti, insa nu a primit acordul necesar de la Arhiepiscopie, deoarece se afla in detentie, iar institutia de invatamant superior are numai cursuri de zi, potrivit unuia dintre avocatii sai. Binecuvantarea Arhiepiscopiei Bucurestilor era obligatorie la inscrierea pentru admitere, care s-a incheiat joi. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, parintele Constantin Stoica, a precizat pentru .

Lauryn Hill, confesiuni din inchisoare!

Lauryn Hill incearca din rasputeri sa-si pasteze viu optimismul, cu toate ca se afla dupa gratii. Artista a fost condamnata la trei luni de inchisoare dupa ce a fost gasita vinovata intr-un caz de evaziune fiscala. Continue reading .

Ducesa de Cambridge, transportata la un spital din Londra pentru a naste

Kate Middleton a fost transportata cu un elicopter la spitalul St. Mary din Londra, unde va naste primul sau copil si al Printului William, noteaza presa din Marea Britanie. Totodata, William a parasit baza.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )