Libnet.ro
UNICEF

17:00

MAI va beneficia de noi elicoptere pentru operatiuni medicale si de cautare-salvare

România Liberă România Liberă,
MAI va beneficia de noi elicoptere pentru operatiuni medicale si de cautare-salvare

Guvernul anunta ca Ministerul Afacerilor Interne va beneficia de noi elicoptere pentru operatiuni me. continuă pe România Liberă

Pas important pentru achizitionarea a 10 elicoptere pentru operatiuni de cautare-salvare: Aceastea ar putea fi furnizate de Airbus Helicopters Romania

Guvernul a anuntat luni semnarea unui acord-cadru pentru furnizarea a 10 elicoptere pentru operatiuni medicale si de cautare-salvare in mediul montan sau medii greu accesibile prin fonduri europene. Acesta are o.

Acord pentru achizitia a 10 elicoptere de cautare-salvare Furnizorul va fi Airbus Helicopters Romania

Un acord-cadru de furnizare a 10 elicoptere pentru operatiuni medicale si de cautare-salvare in mediul montan sau medii greu accesibile a fost semnat luni, la Palatul Victoria. Proiectul este finantat din fonduri europene si este valabil pentru o perioada de 48 de luni, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Noi fonduri pentru firme 2019: Peste 60 milioane Euro. Calendarul lansarilor

Firmele mici si mijlocii IMM) si organizatiile neguvernamentale ONG) vor putea obtine fonduri nerambursabile pentru proiecte de IT, energie, cercetare sau patrimoniu, prin 5 apeluri pentru fonduri norvegiene, pentru care s-a stablit calendarul de lansare pe anul 2019.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )