Libnet.ro
UNICEF

16:00

Noi fonduri pentru firme 2019: Peste 60 milioane Euro. Calendarul lansarilor

Hotnews Hotnews,
 Noi fonduri pentru firme 2019: Peste 60 milioane Euro. Calendarul lansarilor

Firmele mici si mijlocii IMM) si organizatiile neguvernamentale ONG) vor putea obtine fonduri nerambursabile pentru proiecte de IT, energie, cercetare sau patrimoniu, prin 5 apeluri pentru fonduri norvegiene, pentru care s-a stablit calendarul de lansare pe anul 2019. continuă pe Hotnews

Echipa Nottingham Forest a organizat o strangere de fonduri pentru rivala Notts County

Clubul Nottingham Forest, din liga a doua engleza, a organizat o strangere de fonduri pentru rivala Notts County, din liga a cincea engleza, care, din cauza unor probleme financiare, nu a mai platit salariile jucatorilor si staffului.

MAI va beneficia de noi elicoptere pentru operatiuni medicale si de cautare-salvare

Guvernul anunta ca Ministerul Afacerilor Interne va beneficia de noi elicoptere pentru operatiuni me.

SUA: Curtea Suprema aproba fonduri pentru o sectiune a zidului la granita cu Mexicul

Curtea Suprema a SUA a anuntat ca presedintele Donald Trump poate folosi 2,5 miliarde de dolari din fondurile Pentagonului pentru o sectiune a zidului de la granita cu Mexicul, relateaza BBC.

Omenirea si-a epuizat resursele planetei pentru anul 2019. De luni, traim pe credit

Resursele naturale ale planetei noastre pe anul 2019 au fost deja epuizate, iar omenirea traieste pe datorie incepand de luni, 29 iulie. Specialistii sunt ingrijorati de faptul ca aceasta zi a.

VIDEO Al doilea cel mai mare jaf din istoria Braziliei. in masini cu insemnele Politiei federale, hotii au furat lingouri de aur de peste 30 de milioane de dolari

A fost nevoie de mai putin de trei minute pentru cei opt oameni inarmati sa plece cu lingouri de aur in valoare de circa 30 de milioane de dolari de pe Aeroportul International Sao Paulo-Guarulhos din Brazilia - acesta fiind probabil cel de-al doilea cel mai mare jaf din istoria Braziliei. Hotii, deghizati in ofiteri ai politiei federale, aflati in masini-clone ca cele utilizate de politisti, au fortat angajatii aeroportuari sa incarce aurul nu in avionul de Zurich si New York, ci in masinile cu care falsii politisti au venit.

Hidroelectrica cere aprobarea actionarilor pentru investitii de 127,8 milioane de lei

Hidroelectrica vrea sa demareze lucrari de investitii in valoare totala de 127,8 milioane de lei, fara TVA, potrivit convocatorului Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, care va avea loc pe 13 august.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )