Libnet.ro
UNICEF

20:15

De ce e mai bine la privat decat la stat? Povestea italienilor de la Spitalul Monza, la Adevarul Live de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
De ce e mai bine la privat decat la stat? Povestea italienilor de la Spitalul Monza, la Adevarul Live de la ora 14.00

Ce investitii se fac intr-un spital privat in Romania pentru a pastra personalul medical in tara si pentru a le oferi pacientilor conditii ca in strainatate, dar si care sunt provocarile pe care le intampina un manager de institutie medicala privata in sistemul de sanatate romanesc aflati la Adevarul Live de la ora 14. 00 de la Luca MIlitello, managerul general al Spitalului Monza. continuă pe Adevărul

De ce e mai bine la privat decat la stat? Povestea italienilor de la Spitalul Monza, la Adevarul Live

Ce investitii se fac intr-un spital privat in Romania pentru a pastra personalul medical in tara si pentru a le oferi pacientilor conditii ca in strainatate, dar si care sunt provocarile pe care le intampina un manager de institutie medicala privata in sistemul de sanatate romanesc aflati, la Adevarul Live, de la Luca MIlitello, managerul general al Spitalului Monza.

Cat de mult ingrasa branza cu rosii. Gustarea delicioasa a verii are mai multe calorii decat friptura cu cartofi prajiti

Branza este un aliment care poate avea mai multe calorii decat o friptura cu cartofi prajiti. Este un produs natural daca este cumparat de la producatori, dar unele sortimente contin si foarte multa sare.

Topul plantelor care ne ajuta sa dormim mai bine

Fie din cauza stresului, fie din motive medicale, din ce in ce mai multi oameni au probleme cu somnul, insomniile ajungand adesea sa le afecteze activitatea profesionala. Exista mai multe plante ce inlocuiesc cu succes somniferele si ne ajuta sa avem un somn mai bun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )