Libnet.ro
UNICEF

14:15

De ce nu mai castiga PSD alegerile prezidentiale?

România Liberă România Liberă,
De ce nu mai castiga PSD alegerile prezidentiale?

Reuniunea recenta a CEx al PSD nu a adus clarificari in privinta celui care va fi candidatul la prez. continuă pe România Liberă

Adrian Nastase, analiza sumbra pentru PSD: A pierdut trenul. Strategia pentru alegerile prezidentiale trebuia pornita de anul trecut

Adrian Nastase, fost presedinte al PSD si fost premier, sustine ca este din ce in ce mai evident ca PSD nu poate castiga alegerile prezidentiale. Fostul premier le sugereaza liderilor partidului sa se concentreze pe alegerile locale si parlamentare din 2020.

Dancila convoaca o sedinta a liderilor PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila ii baga in sedinta luni pe liderii PSD pentru a desemna candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Sunt mai multe nume vehiculate, dar un singur lucru cert e ca PSD va avea un.

Victor Ponta intervine in discutia despre candidatii PSD si ALDE la alegerile prezidentiale: Trebuie o schimbare profunda de sistem

Victor Ponta intervine in discutia despre candidatii PSD si ALDE la alegerile prezidentiale din acest an. Presedintele partidului Pro Romania a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care a precizat viziunea formatiunii politice pe care o conduce cu privire la candidati, aliante, functii. Victor Ponta, despre candidatii la alegerile prezidentiale: Sa fie .

PSD, candidat propriu la alegerile prezidentiale

S-a votat candidat propriu al PSD pentru alegerile prezidentiale si negocieri cu ALDE si PRO Romania pentru sustinere. Stire in curs .

Decizie de ultima ora! PSD, candidat propriu la alegerile prezidentiale

S-a votat candidat propriu al PSD pentru alegerile prezidentiale si negocieri cu ALDE si PRO Romania pentru sustinere. Stire in curs .

FIREA, DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Mi-as dori foarte mult sa nu fie doar o participare formala

Firea afirma ca nu crede ca PSD are sanse sa castige alegerile prezidentiale fara o alianta cu partenerii traditionali de la ALDE si Pro Romania. in plus, Firea a spus ca si-ar dori sa nu fie doar o participare formala la alegerile prezidentiale.

ALDE, sustinere neconditionata pentru Calin Popescu Tariceanu pentru alegerile prezidentiale

Decizia PSD de a avea un candidat propriu la prezidentiale inseamna o lovitura pentru ALDE. Cu doar cateva minute inainte de anuntul social democratilor, ALDE anuntase ca il sustine neconditionat pe Calin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )