Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mai ceva ca-n telenovele! Pamela Anderson s-a despartit de noul ei sot dupa 12 zile!

ADPM ADPM,
Mai ceva ca-n telenovele! Pamela Anderson s-a despartit de noul ei sot dupa 12 zile!

Desi a fost mereu considerata a fi una dintre cele mai sexy si mai ravnite femei din lume, iata ca asta nu ii garanteaza Pamelei Anderson succesul in amor! Actrita s-a despartit de noul ei sot dupa doar 12 zile! . continuă pe ADPM

Pamela Anderson s-a despartit de al cincilea sot, dupa doar 12 zile de la casatorie

Actrita canadiana Pamela Anderson si al cincilea sot, mogulul din industria cinematografiei Jon Peters, s-au separat la doar 12 zile dupa ce s-au casatorit in secret, iar actele pentru legalizarea mariajului nici nu au fost depuse, transmite Mediafax.

Pamela Anderson a divortat dupa 12 zile de la nunta. Care a fost motivul

Nici nu s-a uscat cerneala de pe actul de casatorie ca au decis sa divorteze! Pamela Anderson si al cincilea sot al sau au hotarat ca mariajul lor impreuna este deja unul ratat. Care ste motivul pentru care acesti au decis sa divorteze dupa doar 12 zile? Pamela Anderson, divort dupa doar 12 zile de .

Pamela Anderson si al cincilea sot au luat o pauza dupa doar 12 zile de la nunta secreta: explicatia actritei

Actrita si fotomodelul Pamela Anderson 52 de ani) si producatorul Jon Peters, in varsta de 74 de ani, au decis, dupa doar 12 zile de la nunta care a avut loc in secret, sa ia o pauza.

Pamela Anderson si Jon Peters, despartiti dupa 12 zile de la nunta

Actrita Pamela Anderson si producatorul Jon Peters au decis, dupa 12 zile de la nunta care a avut lo.

DIVORT BOMBA! Si-au spus ADIO imediat dupa NUNTA! LOVITURA GREA pentru cea mai SEXY BLONDA din lume

Cutremur la Hollywood! INCENDIAR! IRINA LOGHIN A FACUT RAVAGII CU PARTENERUL! FUEGO I-A PRINS TOCMAI CAND. GALERIE FOTO) Actrita Pamela Anderson si producatorul Jon Peters s-au despartit, dupa.

Caru`cu vedete: Pamela Anderson si Jon Peters, despartiti dupa 12 zile de la nunta; Celebrul Mircea Cartarescu are o relatie speciala cu fiul sau

Secretul lui Laurette! Unde a locuit fotomodelul de ciocolata in copilarie si ce viata de cosmar a avut acolo. Emilia Popescu recunoaste ca a tinut diete extreme, care au avut si efecte secundare ingrijoratoare: Cea mai buna dieta e foamea. Dar nu recomand nimanui.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )