Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai erau disponibile 8.612 teste pentru COVID-19 duminica seara, la nivel national. Care e prima tara europeana la acest capitol si ce state au fost criticate pentru pasivitate

B1 B1,
Mai erau disponibile 8.612 teste pentru COVID-19 duminica seara, la nivel national. Care e prima tara europeana la acest capitol si ce state au fost criticate pentru pasivitate

Grupul de Comunicare Strategica a precizat ca, duminica seara, numarul de teste disponibile in cele 11 centre de testare de la nivel national era de 8. Trendul ritmului de testare nu este unul uniform in. continuă pe B1

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?

612 teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in cele 11 centre de testare din tara. in Romania au fost prelucrate pana astazi 11. 223 de teste de identificare a coronavirusului, dintre care 277 in unitati medicale private. Cum unele persoane au facut cate doua teste, numarul efectiv al celor testati ar putea fi mai mic.

Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Situatia scapa de sub control

In plina pandemie de coronavirus, Clinica Sanador anunta ca testeaza populatia, dar contra cost. Rezultatul testului sunt comunicate in 24 de ore, iar pretul este de 350 de lei. Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Acesta este anuntul pe site-ul clinicii Sanador. Jurnalista Paula Rusu a comentat insa situatia: Cel .

Coreea de Sud ofera Romaniei doua milioane de teste pentru Covid-19

Coreea de Sud trimite Romaniei doua milioane de teste pentru depistarea Covid-19, in urma unui contr.

Barbat din Bucuresti, cercetat penal dupa ce a incercat sa vanda online teste pentru depistarea COVID-19

Peste 2. 500 de teste pentru depistarea virusului COVID-19 au fost ridicate, dupa ce politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 3 s-au sesizat cu privire la faptul ca un barbat de 43 de ani promoveaza pe diverse retele online vanzarea acestor produse.

Politistii din Bucuresti, in alerta dupa ce peste 2.500 de teste pentru depistarea COVID-19 au aparut la vanzare pe internet

Politistii din Bucuresti sunt in alerta dupa ce peste 2. 500 de teste pentru depistarea virusului COVID-19 au fost scoase la vanzare pe internet de catre un barbat de 43 de ani. in acest caz, politistii.

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

Coreea de Sud va trimite 2.000.000 de teste pentru coronavirus in Romania

O companie sud-coreeana a agreat sa trimita in Romania 20. 000 de kituri pentru testarea coronavirusului printr-un contract aranjat la nivel guvernamental, a anuntat duminica ministrul de externe de la Seul, citat de agentia Yonhap, potrivit hotnews. ro.

CORONAVIRUS |Romania va primi 2 milioane de teste pentru COVID-19 din Coreea de Sud

UPDATE: Autoritatile anunta oficial ca Unifarm SA a incheiat un contract cadru cu un producator din Coreea de Sud, pentru achizitia a 2. 000 de teste de diagnostic molecular Real Time PCR). Prima.

Secretarul de stat Nelu Tataru: Clinicile private ar putea sa efectueze contracost teste pentru noul coronavirus, dupa ce o comisie le va evalua capacitatea in acest sens (VIDEO)

O comisie va evalua capacitatea clinicilor private din Romania in ceea ce priveste testarea pentru noul coronavirus, astfel incat acestea sa poata intra in programele nationale de sanatate si sa efectueze co.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )