Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?

Hotnews Hotnews,
 Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?

612 teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in cele 11 centre de testare din tara. in Romania au fost prelucrate pana astazi 11. 223 de teste de identificare a coronavirusului, dintre care 277 in unitati medicale private. Cum unele persoane au facut cate doua teste, numarul efectiv al celor testati ar putea fi mai mic. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

Coronavirus in Romania: Sapte decese in ultimele 24 de ore Doi pacienti decedati erau internati la Spitalul Judetean Suceava, unde sunt infectate peste 50 de cadre medicale Luni, numar record de noi imbolnaviri

Sapte decese din cauza coronavirusului s-au inregistrat in ultimele 24 de ore in Romania. Primele trei decese in tara noastra s-au inregistrat duminica, iar luni au murit alti patru pacienti. Doi dintre ei erau internati la Spitalul Judetean Suceava, unde peste 50 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Tot luni, in Romania s-a ajuns la un numar record de noi cazuri - 143 -, astfel ca bilantul imbolnavirilor a ajuns la 576, potrivit ultimelor informatii transmise la ora 13. 15 De la ora 22. 00, intra in vigoare restrictiile de circulatie in afara locuintei20. 27 Maramures, primul judet care interzice circulatia persoanelor in afara locuintelor Care sunt exceptiile20. 10 Al saptelea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 65 de ani, coleg de salon cu pacientul decedat duminica la Spitalul Universitar din Bucuresti18. 44 Al saselea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 64 de ani din Arad18. 30 Cum a fost chemat tot personalul medical de la Spitalul din Suceava la lucru, indiferent daca erau infectati cu coronavirus sau in izolare16. 45 Romania va testa mai multi suspecti de coronavirus: Cum se schimba criteriile de testare16. 11 Aproape 47. 000 de romani au intrat in tara in ultimele zile pe la granita cu Ungaria16. 05 Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?15. 32 Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania14. 51 Situatie grava la Suceava: 52 de cadre medicale infectate cu coronavirus. Spitalul Judetean, inchis14. 48 Iohannis: Vom lua masuri chiar mai dure in momentul cand vor deveni absolut obligatorii13. 54 Klaus Iohannis: Urmeaza saptamani critice care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului.

Secretarul de stat Nelu Tataru: Clinicile private ar putea sa efectueze contracost teste pentru noul coronavirus, dupa ce o comisie le va evalua capacitatea in acest sens (VIDEO)

O comisie va evalua capacitatea clinicilor private din Romania in ceea ce priveste testarea pentru noul coronavirus, astfel incat acestea sa poata intra in programele nationale de sanatate si sa efectueze co.

Cate teste pentru coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania in acest moment?

Romania are disponibile in acest moment, in cele 10 centre de testare pentru coronavirus din tara, un total de 5. 400 de teste PCR Polymerase Chain Reaction) - testare prin biologie moleculara genetica, cea mai sigura metoda pentru depistarea infectiilor cu noul coronavirus - au declarat vineri seara reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica privind coronavirus pentru HotNews. ro.

Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Situatia scapa de sub control

In plina pandemie de coronavirus, Clinica Sanador anunta ca testeaza populatia, dar contra cost. Rezultatul testului sunt comunicate in 24 de ore, iar pretul este de 350 de lei. Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Acesta este anuntul pe site-ul clinicii Sanador. Jurnalista Paula Rusu a comentat insa situatia: Cel .

Se fac angajari temporare in sistemul medico-militar. Ce posturi sunt disponibile si in ce orase

In contextul suprasolicitarii medicilor, pe fondul crizei provocate de pandemia de coronavirus, Ministerul Apararii Nationale MApN) anunta angajari temporare in sistemul medico-militar. Se cauta medici de diferite specialitati, asistenti medicali si farmacisti, ce vor fi angajati pe o perioada provizorie de sase luni. Angajari temporare in sistemul medico-militar in contextul eforturilor intreprinse de cadrele medicale .

Barbat din Bucuresti, cercetat penal dupa ce a incercat sa vanda online teste pentru depistarea COVID-19

Peste 2. 500 de teste pentru depistarea virusului COVID-19 au fost ridicate, dupa ce politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 3 s-au sesizat cu privire la faptul ca un barbat de 43 de ani promoveaza pe diverse retele online vanzarea acestor produse.

Politistii din Bucuresti, in alerta dupa ce peste 2.500 de teste pentru depistarea COVID-19 au aparut la vanzare pe internet

Politistii din Bucuresti sunt in alerta dupa ce peste 2. 500 de teste pentru depistarea virusului COVID-19 au fost scoase la vanzare pe internet de catre un barbat de 43 de ani. in acest caz, politistii.

Coreea de Sud ofera Romaniei doua milioane de teste pentru Covid-19

Coreea de Sud trimite Romaniei doua milioane de teste pentru depistarea Covid-19, in urma unui contr.

Toti europenii vor fi testati pentru noul coronavirus la intrarea in Coreea de Sud

Toti europenii ce intra in Coreea de Sud vor fi testati pentru noul coronavirus, au anuntat autoritatile de la Seul care au confirmat, pana in acest moment, doar 64 de cazuri la nivel national, dintre care o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )