Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce mai fac actorii din Seinfeld. Ce destine au avut Jerry, Elaine, George, Kramer si ceilalti

Playtech Playtech,
Ce mai fac actorii din Seinfeld. Ce destine au avut Jerry, Elaine, George, Kramer si ceilalti

Seinfeld este serialul american de comedie creat de Larry David si Jerry Seinfeld actor principal) din perioada 1989-1998. A debutat cu episodul pilot pe 5 iulie 1989 in SUA, avand ca actori principali Jerry Seinfeld personaj cu acelasi nume), Julia Louis-Dreyfus Cosmo Kramer), Jason Alexander George Costanza) si Michael Richards Elaine Benes). Alte personaje memorabile: . continuă pe Playtech

Top cele mai sarace orase din Romania. in ce suferinta traiesc oamenii de aici

Care sunt cele mai sarace orase din Romania, unde angajatii se afla aproape de limita supravietuirii, din cauza faptului ca sunt cel mai prost platiti din tara. Care sunt cele mai sarace orase din Romania Potrivit unui studiu anual, realizat de GfK privind puterea de cumparare in Europa, venitul net anual care este disponibil pe .

Mihai Bendeac, in lacrimi. Le-a cerut scuze fanilor sai pentru cel mai urat gest din cariera sa

De-a lungul timpului, Mihai Bendeac a fost implicat in numeroase situatii controversate. Juratul de la iUmor este cunoscut si pentru ironiile pe care adesea le-a adresat femeilor, dar si la adresa diverselor situatii prin care a trecut. Mihai Bendeac, in lacrimi Chiar si asa, Mihai Bendeac a transmis un mesaj emotionant in ce priveste lansarea .

2020, anul in care Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei si cotatia cea mai ridicata la bursa

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, este cel mai bogat om din lume. Averea sa va depasi cat de curand pragul de 200 miliarde de dolari. Potrivit analistilor financiari, Jeff Bezos detine 10,6% din actiunile companiei.

Planeta Neptun si uriasele ei furtuni plimbarete. Ce se intampla pe cea mai vantoasa planeta din Sistemul Solar

Neptun, cea mai vantoasa planeta din sistemul solar si singura ce nu este vizibila cu ochiul liber, gazduieste furtuni uriase ce pot fi de dimensiunea Terrei, iar in norii din cristale de metan inghetat, temperaturile scad la sub -200 de grade Celsius. Astronomii urmaresc fascinati aceste uragane - mamut ce se desfasoara la peste 4 miliarde km de Terra si se intreaba de ce se misca atat de repede si dispar aproape fara explicatie.

Peste 2.000 de soldati profesionisti depun juramantul de credinta, in mai multe garnizoane din tara

Un numar de 2. 034 de soldati profesionisti, din mai multe garnizoane din tara, depun, miercuri, juramantul de credinta fata de tara, anunta Ministerul Apararii.

Bruneta care vrea sa ia cu asalt Bravo, ai stil! Este cea mai iubita vedeta din ultimii 2 ani

Este castigatoarea a doua sezoane Puterea Dragostei, si-a construit o comunicate de invidiat pe Instagram si este cautata de televiziuni, crescand audienta cu fiecare aparitie. Este vorba despre Bianca Comanici, care, desi recunoaste ca nu este o impatimita a modei, i-ar face placere sa participe la emisiunea Bravo, ai stil. Bianca Comanici, bruneta care vrea .

China a lansat o ancheta antimonopol impotriva Alibaba, actiunile gigantului IT scad sensibil Jack Ma nu a mai aparut public din noiembrie

Lovitura de trasnet in lumea afacerilor din China: Alibaba, simbol al reusitei regimului comunist in economia digitala, a intrat in colimatorul Beijingului pentru suspiciuni de practici monopoliste, scrie AFP.

Piedone a mers cu daruri la mai multi copii din familii cu situatie financiara precara: M-am bucurat sa-i vad fericiti

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a mers marti la mai multe familii cu situatie financiara precara, aflate in evidenta DGASPC Sector 5, pentru a le imparti cadouri copiilor. Edilul a fost receptiv la dorintele pe care copiii si le-au exprimat pe adresa sa de e-mail.

Boxing Day 2020: Cele mai asteptate meciuri din acest an

Boxing Day 2020 ne ofera si in acest an cateva meciuri foarte interesante din Premier League.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )