Libnet.ro
UNICEF

00:07

Planeta Neptun si uriasele ei furtuni plimbarete. Ce se intampla pe cea mai vantoasa planeta din Sistemul Solar

Hotnews Hotnews,
 Planeta Neptun si uriasele ei furtuni plimbarete. Ce se intampla pe cea mai vantoasa planeta din Sistemul Solar

Neptun, cea mai vantoasa planeta din sistemul solar si singura ce nu este vizibila cu ochiul liber, gazduieste furtuni uriase ce pot fi de dimensiunea Terrei, iar in norii din cristale de metan inghetat, temperaturile scad la sub -200 de grade Celsius. Astronomii urmaresc fascinati aceste uragane - mamut ce se desfasoara la peste 4 miliarde km de Terra si se intreaba de ce se misca atat de repede si dispar aproape fara explicatie. continuă pe Hotnews

Cea mai batrana persoana din lume condamnata la moarte va avea parte de un nou proces la peste 50 de ani de la condamnarea sa

Cea mai inalta instanta a Japoniei a mentinut o hotarare care ii acorda dreptul unui nou proces unui barbat considerat a fi cea mai batrana persoana condamnata la moarte din lume, relateaza AFP si France24.

EXCLUSIV Lidia Buble i-a adus cea mai mare rusine publica tatalui ei. E clar, e cale lunga pana la cainta

Solista Lidia Buble 27 de ani) are un trup de invidiat si este o seducatoare de prima mana. insa decizia de a posta, recent, pe retelele sociale o serie de fotografii incendiare in care isi expune trupul de fotomodel, desi a fost salutata de miile de fani, a fost primita cu reticenta de familia ei .

Ion Tiriac a primit cea mai surprinzatoare invitatie. Reintalnire dupa o pauza de 2 ani?!

Ion Tiriac este asteptat la masa de Craciun. Fostul mare tenismen a primit o invitatie surprinzatoare, dupa doi ani de tacere intre el si aceasta persoana. Ion Tiriac, invitatie surprinzatoare de Craciun. Se anunta o intrevedere de zile mari Usa casei mele este deschisa pentru toata lumea, a spus Anastasia Lazariuc pentru Impact. Artista sustine .

Ciolacu avertizeaza guvernarea liberala: Vom avea cea mai dura opozitie pe care a avut-o pana acum PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca PSD va intra in Opozitie si va face cea mai dura opozitie de pana acum. Vom folosi toate parghiile democratice sa aparam votul romanilor si sa-i ferim de acest dezastru care o sa urmeze in Romania, a declarat Ciolacu.

Bruneta care vrea sa ia cu asalt Bravo, ai stil! Este cea mai iubita vedeta din ultimii 2 ani

Este castigatoarea a doua sezoane Puterea Dragostei, si-a construit o comunicate de invidiat pe Instagram si este cautata de televiziuni, crescand audienta cu fiecare aparitie. Este vorba despre Bianca Comanici, care, desi recunoaste ca nu este o impatimita a modei, i-ar face placere sa participe la emisiunea Bravo, ai stil. Bianca Comanici, bruneta care vrea .

Secretul pentru cea mai buna toba de porc. Ce greseala fac romanii

Ce magie mai stiau mamele si bunicile de a transforma purcelul de Craciun in cele mai delicioase bucate pentru masa de sarbatoare. Toba de porc impresiona cel mai tare. Fiecare etapa de preparare era ceva uimitor, iar cusatura de final reprezenta noul, dar si dorinta noastra de a participa macar la final. Pe atunci, nici .

Care este cea mai buna faina pentru cozonaci, de fapt. La ce trebuie sa fim atenti, nu face aceasta greseala

Cozonac romaneste: kozo712;nak) sau Kozunak in bulgara: 1082;1086;1079;1091;1085;1072;1082; kozo712;nak) este o paine speciala dospita, traditionala pentru Romania, Bulgaria si Serbia. Bogat in oua, lapte si unt, este pregatit de obicei pentru Pasti in Bulgaria si pentru fiecare sarbatoare majora Craciun, Paste, Revelion, Rusalii) in Romania si Moldova. Desertul se poate prepara in diferite moduri, folosind .

Cum explica un medic ca judetul Gorj are cea mai mica rata de infectarecu SARS-CoV-2 din tara

Rata de infectare cu SARS-CoV-2 din judetul Gorj este cea mai mica de la nivel national, duminica indicele fiind 0,71 la 1000 de locuitori. Un pneumolog spune ca cifrele nu reflecta realitatea, fiindca multi pacienti au simptome, dar nu se mai testeaza pentru a nu fi luate masuri restrictive impotriva lor.

Cine este castigatoareaBravo, ai stil! Celebrities, cea mai stilata vedeta din Romania

Sambata a fost desemnata cea mai stilata vedeta din Romania. Bravo, ai stil! Celebrities este cea mai cunoscuta competitie de stil televizata din Romania, iar in acest sezon, au concurat mai multe vedete care s-au intrecut in tinute si in momente. Oana Radu, Cristina Siscanu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Deea Codrea si Andreea Tonciu au demonstrat cat de muncitoare au fost de-a lungul editiilor.

Cum alegi cea mai buna camera auto de bord, ca sa (te) filmezi tot

O camera auto de bord e extrem de utila pe soselele Romaniei, dar e important sa stii sa alegi ce-i mai bun pentru tine. Fie ca mergi drumuri lungi sau te dai prin Bucuresti pe distante.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )