Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu a mai facut amor de 12 ani! Ce s-a intamplat cu ea cand a incercat sa intretina din nou relatii intime!

Antena3 Antena3,
Nu a mai facut amor de 12 ani! Ce s-a intamplat cu ea cand a incercat sa intretina din nou relatii intime!

Sophie Fontanel este scriitoare si editor de moda al publicatiei Elle. Ea a luat decizia de a nu mai face sex cand avea 27 de ani si un iubit cu care era de cinci ani. La inc. continuă pe Antena3

Profesoara a facut amor cu elevul sau de 13 ani intr-o clasa, dar si in masina. Totul a iesit la iveala, dupa ce parintii s-au uitat in telefonul adolescentului. Erau atat de explicite

O profesoara casatorita, care a facut amor cu un elev de 13 ani, risca sa fie inchisa pe viata. Femeia se teme pentru viata ei si sustine ca ceilalti detinuti o vor sfasia.

Prostituata la 12 ani. Cum a fost terorizata o copila aproape un an pe centura Bistritei

O copila de doar 12 ani a fost exploatata de un barbat aproape un an. Aceasta era dusa zilnic pe centura Bistritei unde era obligata sa se prostitueze. De parca nu era suficient, inclusiv barbatul care o obliga sa presteze aceasta munca o abuza in mod repetat.

Ea este profesoara din Alba care a facut amor cu un elev de 14 ani

O profesoara de 34 de ani din Alba este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de 14 ani. Inculpata a fost prezentata apoi Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia unde s-a decis ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )