Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ea este profesoara din Alba care a facut amor cu un elev de 14 ani

Antena3 Antena3,
Ea este profesoara din Alba care a facut amor cu un elev de 14 ani

O profesoara de 34 de ani din Alba este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de 14 ani. Inculpata a fost prezentata apoi Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia unde s-a decis ca. continuă pe Antena3

Profesoara a fost prinsa facand amor cu un elev de 15 ani de sotul ei, chiar in casa lor. Barbatul a pus imediat mana pe telefon si a sunat la politie. Descoperirea socanta facuta de anchetatori

Profesoara a fost prinsa facand amor cu un elev de 15 ani de sotul ei, chiar in casa lor. Barbatul a pus imediat mana pe telefon si a sunat la politie. Femeia a fost arestata in locuinta ei din Orego.

Situatie revoltatoare intr-o scoala din Alba. O profesoara este acuzata ca a intretinut relatii intime cu un elev de 14 ani

O profesoara in varsta de 34 de ani de la o scoala gimnaziala din Alba este acuzata ca a intretinut, in mai multe randuri, relatii sexuale cu un elev de-al sau, in varsta de 14 ani. Femeia,.

Bunicul tanarului din Dambovita care a incendiat un caine a marturisit: Nu putea sa ii dea una cu toporul in cap?

Bunicul tanarului de 14 ani, din Dambovita, care a fost filmat de prietenul sau in timp ce incendia un caine, a facut declaratii socante. Barbatul a marturisit ca si el a omorat un catel.

Un tanar din Prahova, care a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare

Un tanar din Prahova, care in anul 2017 a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare. Acesta a fost acuzat de tentativa de omor, ultraj si conducere fara permis. Ionut Simion, din comun.

Barbatul din Brasov, care si-a ucis sotia si copiii, condamnat la inchisoare pe viata

Barbatul din Brasov, care si-a ucis in luna martie a anului trecut sotia si cei doi copii, a fost condamnat joi la inchisoare pe viata. De asemenea, criminalul trebuie sa plateasca si daune morale de.

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi. Citeste mai mult pespynews. ro .

COD ROSU: Bacterie UCIGASA intr-un nou spital din Bucuresti! Anuntul facut de autoritati in urma cu putin timp

Un om a murit contaminat cu o bacterie periculoasa la Institutul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti iar un altul este infectat cu acelasi microorganism. Testele rapide au aratat ca bacteria.

Raiffeisen Bank lanseaza creditul 100% online, devenind a 4-a banca din Romania care isi digitalizeaza complet acest flux

Raiffeisen Bank lanseaza pentru clientii sai noul flux, 100% online, pentru obtinerea unui credit de nevoi personale, Flexicredit. Timpul de aplicare, procesare si obtinere a creditului este de aproximativ 10 minute. Flexicredit Online.

Un barbat din Sibiu care a refuzat sa se vaccineze de gripa, a murit chiar cand s-a urcat in ambulanta

Un barbat din Sibiu, in varsta de 79 de ani, a murit chiar in momentul in care s-a urcat in ambulanta. Barbatul fusese recent la medicul de familie, unde a refuzat vaccinul antigripal. Omul era bolnav de.

Daune de un milion de euro in cazul tinerei din Ploiesti care a cazut cu tot cu geam dintr-un autobuz

Alina, tanara care a fost operata pe creier dupa ce a cazut cu tot cu geam dintr-un autobuz al serviciului public de transport in comun din Ploiesti, cere daune morale in valoare de un milion de euro. Avocatul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )