Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu mai joaca la Roland Garros! Abandon de ultim moment al unei jucatoare din Romania de la turneul parizian

Adevărul Adevărul,
Nu mai joaca la Roland Garros! Abandon de ultim moment al unei jucatoare din Romania de la turneul parizian

Romania va avea doar sase jucatoare pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, dupa ce una dintre sportivele noastre s-a retras. continuă pe Adevărul

Sorana Cirstea a jucat azi cu Alison Riske, adversara Simonei Halep la Roland Garros. Abandon in setul decisiv

Sorana Cirstea a jucat in sferturile turneului de la Nurnberg cu Alison Riske, prima adversara a Simonei Halep la Roland Garros.

Simona Halep a aflat impotriva cui va juca la Roland Garros. Tragere la sorti cu noroc pentru liderul mondial

Simona Halep, liderul din acest moment al clasamentului WTA, si-a aflat adversarele de la Roland Garros 2018. Potrivit tragerii la sorti efectuate joi, la Paris, jucatoarea noastra va juca in prima runda de la.

Eugenie Bouchard continua forma DEZASTRUOASA in care se afla. Nu mai joaca nici macar in calificari

Jucatoarea de tenis Eugenie Bouchard continua sa dezamageasca. Sportiva din Canada, fosta semifinalista la Roland Garros, s-a retras in primul tur al calificarilor de la French Open 2018 in meciul cu slovena.

Roland Garros: Christina Mchale, adversara Alexandrei Dulgheru n primul tur - Niculescu rateaza primul Grand Slam din 2007

Alexandra Dulgheru, locul 160 WTA, o va intalni pe americanca Christina Mchale, locul 85 WTA, in turul I al turneului de la Roland Garros. Monica Niculescu s-a retras de pe tabloul principal si a fost inlocuita de lucky loser-ul Arantxa Rus, romanca punand capat, din cauza unei accidentari, unei serii de 45 de participari consecuitve la turneele de Grand Slam, in calificari sau pe tabloul principal, din inauarie 2007.

Revenire fantastica pentru Alexandra Dulgheru, care s-a calificat pe tabloul principal la Roland Garros. Romania incepe competitia cu 6 fete in prim-plan

Alexandra Dulgheru a devenit a sasea romanca ajunsa pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros 2018. Ea a fost autoarea unei reveniri de senzatie in meciul decisiv al calificarilor.

Stere Halep, nainte de startul Roland Garros-ului: n tenis conteaza doar ziua de azi, trecutul nu-l mai putem schimba. Trebuie sa ramnem optimisti

Pentru Simona Halep se apropie debutul la Roland Garros, jucatoarea noastra fiind cap de serie numarul unu la turneul de Grand Slam de la Paris. Tatal Simonei a discutat cu HotNews. ro despre editia din acest a competitiei din capitala Frantei, acesta precizand ca Simona trebuie sa ia totul pas cu pas pe zgura pariziana. Nu trebuie sa ne mai gandim la ceea ce a fost, trecutul nu-l mai schimbam. Tot ce conteaza in tenis este ziua de azi, a spus Stere Halep.

Simona Halep, nainte de Roland Garros: Vreau sa cstig turneul, acesta este obiectivul meu

Ajunsa de doua ori in finala de la Roland Garros in 2014 si 2017), Simona Halep spera sa isi treaca in palmares primul trofeu de Grand Slam la editia din acest an a competitiei de la Paris 27 mai - 10 iunie). Liderul mondial a vorbit, intr-un interviu pentru Eurosport, despre obiectivul sau la Roland Garros, despre ce inseamna sa fii lider mondial, dar si despre finala pierduta de la Australian Open. Vreau sa castig turneul, acesta este obiectivul meu, a precizat Halep.

PREZENTARE Roland Garros 2018: Simona Halep si povestea interzisa de iubire cu Parisul - Rafael Nadal, poate exista ceva peste zecele suprem?

Emotie, pasiune, indragostiti, istorie, cuisine francaise, multi turisti, muzee de renume, artisti care au schimbat istoria omenirii, muzica, viata de noapte, multa culoare, orasul luminilor. Iar pentru ca opera de arta sa fie desavarsita e nevoie de doua saptamani de Roland Garros. Parisul va fi centrul sportului mondial intre 27 mai si 10 iunie, perioada in care muschetarii isi vor masura fortele pe Philippe Chatrier. in material ai o ampla PREZENTARE a turneului de la Roland Garros.

Rafael Nadal, nainte de startul Roland Garros-ului: Victoriile te obosesc mai rau dect nfrngerile

Pana la startul Roland Garros-ului au mai ramas doar cateva zile, iar detinatorul recordului in ceea ce priveste titlurile castigate pe Philippe Chatrier n. r. 10 la numar) este deja la Paris. Rafael Nadal este fericit de trofeul cucerit la Roma saptamana trecuta), insa stie ca lucrurile o iau de la zero in capitala Frantei. Victoriile iti dau o energie greu de explicat, dar te si obosesc mult mai rau decat infrangerile, a punctat liderul ierarhiei ATP.

Dulgheru, singura jucatoare din Romania care evolueaza duminica la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru prima zi de competitie, duminica, la cel de-al doilea turneu de Mare Slem al sezonului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )