Libnet.ro
UNICEF

15:15

Mai mult de jumatate dintre companii cheltuiesc circa 3% pe cercetare si dezvoltare; 71% intentioneaza sa aloce mai mult

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai mult de jumatate dintre companii cheltuiesc circa 3% pe cercetare si dezvoltare; 71% intentioneaza sa aloce mai mult

Mai mult de jumatate dintre firme cheltuiesc pana la 3% din venituri pentru cercetare si dezvoltare RD), in timp ce peste 70% din firme intentioneaza sa-si majoreze bugetul alocat pentru RD in urmatorii ani, arata un studiu realizat de. continuă pe Wall-Street Ro

Cate firme investesc in cercetare si dezvoltare

Mai mult de jumatate dintre firme cheltuiesc pana la 3% din venituri pentru cercetare si dezvoltare RD), in timp ce peste 70% din firme intentioneaza sa-si majoreze bugetul alocat pentru RD in urmatorii ani, arata un studiu realizat de.

RAAPPS a avut in 2013 pierderi de peste 14 milioane de euro, de doua ori mai mult decat in 2012

Regia protocolului de stat si-a dublat pierderile fata de anul 2012. Conform raportului financiar, RAAPPS a avut in 2013 pierderi de peste 14 milioane de euro, cu 6 milioane de euro mai mult decat in 2012.

REACTIE. UE putea sa faca mai mult in conflictul din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Uniunea Europeana trebuia sa faca mai mult in ceea ce priveste conflictul din Ucraina, spunand ca sanctiunile trebuia introduse de multa vreme, pentru a descuraja lejeritatea cu care Rusia.

Aplicatiile-vampir programele care consuma cel mai mult pe Android

Producatorul de antivirusi pentru desktop si mobil, AVG, a publicat un studiu privind aplicatiile-vampir de pe Android, adica cele care consuma cel mai mult spatiu si baterie. Potrivit CTO-ului AVG, Yuval Ben-Itzhak, aplicatiile sunt cele care un telefon sa fie inteligent, dar pot fi si cele care distrug experienta pe un asemenea device. Uneori, ele consuma bateria, uneori spatiul. AVG a strans statistici anonime de la un milion de utilizatori de Android, dar nu a luat in calcul si aplicatiile [].

Mai mult de jumatate din locurile de la Universitatea Constantin Brancusi nu au fost ocupate

Perioada de inscriere la Facultatea de Inginerie s-a prelungit, pentru ca mai mult de jumatate din locurile oferite au ramas neocupate.

Noul CEO al Heidi: Consumatorul va fi nevoit sa plateasca mai mult pentru ciocolata. Pretul la cacao a crescut cu 30-40%

Franco del Fabbro, italianul care la inceputul acestei luni a preluat conducerea Heidi Chocolat, sustine ca principala provocare a momentului o constituie pretul in crestere la cacao, ceea ce a facut ca o tablet de ciocolata sa fie mai scumpa astazi cu.

Elefantul, cel mai performant nas dintre toate animalele

Genomul elefantului african contine peste 20. 000 de gene asociate cu receptorii olfactivi, cel mai mare numar din regnul animal. Asta inseamna ca elefantul dispune de un miros de cinci ori mai dezvoltat decat cel al omului, de doua ori mai performant decat cel al cainelui, iar pahidermele il intrec in acest domeniu pe precedentul detinator al recordului din regnul animal, sobolanul.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )