Libnet.ro
UNICEF

23:01

Mai mult de 4 mii de protestatari care cereau eliberarea lui Navalnii au fost arestati VIDEO

România Liberă România Liberă,
Mai mult de 4 mii de protestatari care cereau eliberarea lui Navalnii au fost arestati VIDEO

Cel putin 4. 027 arestari au avut fost operate de catre fortele de ordine, desfasurate masiv, mai ale. continuă pe România Liberă

De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii? Speranta de viata in Romania si cateva explicatii posibile

Romancele traiesc in medie mai mult ca romanii, dar diferenta duratei medii de viata a scazut in ultimii ani cu aproape un an, arata datele Institutului National de Statistica, consultate de HotNews. ro. Spre finanlul ciclului de viata, lucrurile se inverseaza. Speranta de viata sanatoasa la 65 de ani e mai mare in randul barbatilor romani decat in cazul femeilor, mai arata datele.

Prognoza meteo, azi, 28 ianuarie 2021. Cerul va fi mai mult noros

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 28 ianuarie 2021. Potrivit acestora cerul va fi mai mult noros in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo.

Barna anunta ca Romania poate vaccina impotriva COVID-19 mai mult, dar nu primeste suficiente doze

Vicepremierul Dan Barna da asigurari ca Romania are suficiente centre de vaccinare pregatite ca sa poata imuniza mai multi oameni, insa pana la finalul lunii martie - inceputul lunii aprilie nu poate sa administreze mai multe doze de vaccin impotriva COVID-19 din cauza ca nu le primeste de la furnizori, o problema cu care se confrunta si celelalte state europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,412 seconds )