Libnet.ro
UNICEF

14:00

Barna anunta ca Romania poate vaccina impotriva COVID-19 mai mult, dar nu primeste suficiente doze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Barna anunta ca Romania poate vaccina impotriva COVID-19 mai mult, dar nu primeste suficiente doze

Vicepremierul Dan Barna da asigurari ca Romania are suficiente centre de vaccinare pregatite ca sa poata imuniza mai multi oameni, insa pana la finalul lunii martie - inceputul lunii aprilie nu poate sa administreze mai multe doze de vaccin impotriva COVID-19 din cauza ca nu le primeste de la furnizori, o problema cu care se confrunta si celelalte state europene. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepremierul Dan Barna anunta ca anul acesta se vor face reduceri din subventia de care beneficiaza partidele politice parlamentare

Vicepremierul Dan Barna anunta ca, in contextul in care Romania trebuie sa mentina un deficit bugetar in jurul a sapte procente din PIB, subventia de care beneficiaza partidele parlamentare va fi redusa.

Barna anunta posibile disponibilizari in companiile de stat: Fiecare are propriile planuri de reorganizare

Vicepremierul Dan Barna afirma ca fiecare companie de stat are propriile planuri de reorganizare si Romania trebuie sa se incadreze, in 2021, intr-un deficit bugetar de maxim 7,2%, ceea ce ar putea duce si la disponibilizarea unor angajati care lucreaza in sistemul public.

Femeile insarcinate si cele care alapteaza se pot vaccina impotriva COVID-19?

Femeile insarcinate, dar si femeile care alapteaza, pot alege sa se vaccineze impotriva COVID-19, declara, pentru HotNews. ro, medicul Gindrovel Dumitra, coordonatorul Grupului de Vaccinologie din cadrul Societatii Nationale de Medicina Familiei.

Lucian Bode: Romania trebuie sa devina cat mai curand membra a spatiului Schengen

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, sustine ca Romania trebuie sa beneficieze cat mai curand de drepturile pe care le are orice stat membru Schengen, asa cum a precizat pe contul sau de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )