Libnet.ro
UNICEF

19:15

Mai multe ambulante trimise pe litoral: 40 de tineri din Vaslui suspecti COVID-19 dupa un majorat. Reactia sfidatoare a unei fete depistate pozitiv

Adevărul Adevărul,
Mai multe ambulante trimise pe litoral: 40 de tineri din Vaslui suspecti COVID-19 dupa un majorat. Reactia sfidatoare a unei fete depistate pozitiv

Autoritatile sanitare din Vaslui sunt in alerta maxima dupa ce doua tinere au fost confirmate cu COVID-19 in urma unui majorat. Dupa petrecere, grupul de aproape 40 de tineri a plecat pe litoral, desi unii dintre ei prezentau semne de boala, iar una dintre fete efectuase testul COVID-19 si nu primise rezultatele. continuă pe Adevărul

Masca de protectie, obligatorie in mai multe zone publice din Bucuresti

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis ca masca de protectie devine obligatoriu in Capitala in zonele aglomerate din aer liber - piete, gari, autogari, statiile STB, transmite Digi24.

Imagini incredibile. Zeci de raniti in urma unei explozii puternice in Beirut. Mai multe cladiri au fost distruse (VIDEO)

Zeci de oameni au fost raniti intr-o explozie produsa, marti, in zona portului din Beirut, o parte dintre ei fiind ingropati in moloz. Deflagratia a produs panica in capitala libaneza. Mai multe cladiri .

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Pensiile vor creste. Se fac mai multe scenarii, iar decizia finala va fi luata in baza evaluarii de la Ministerul Finantelor

Pensiile vor creste cu siguranta de la 1 septembrie, sustine Violeta Alexandru, ministrul Muncii, care a precizat ca se fac mai multe scenarii in acest sens si a explicat ca decizia finala va fi luata.

Cate doze de Remdesivir primeste Romania. Doar Spania ia mai multe

Romania urmeaza sa primeasca doze de Remdesivir pentru tratarea pacientilor cu noul coronavirus. Spania ia mai multe doze de Remdesivir. Cate doze primeste Romania. 25, 157 de flacoane de Veklyry Remdesivir) va primi Romania in urma contractului semnat de Comisia Europeana si farmacia producatoare a medicamentului. Acest medicament este primul recomandat pentru autorizare impotriva COVID-19 .

Masca de protectie devine obligatorie in mai multe spatii deschise din Capitala

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis, luni, ca purtarea mastii de protectie devine obligatorie in mai multe zone in aer liber din Capitala.

Bucuresti, cele mai multe noi cazuri zilnice de COVID-19. Doua judete n-au raportat nicio imbolnavire in plus, iar 14 au inregistrat sub 10

Bucurestiul a inregistrat cele mai multe cazuri noi zilnice, raportand 120 in ultimele 24 de ore. La polul opus, Caras Severin si Satu Mare nu au inregistrat nicio noua imbolnavire in ultima zi.

Sofer ranit pe DN21 dupa ce s-a rasturnat de mai multe ori cu masina

Un barbat, in varsta de 30 de ani, cu alte preocupari la volan, a pierdut controlul asupra directiei si s-a rasturnat cu masina de mai multe ori. Accidentul a avut loc luni dimineata, pe Dn21, pe directia Baraganul catre Slobozia.

ORBAN: Campania de dezinformare are scenariu identic in mai multe tari europene, pare ca e gandita in acelasi laborator.

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in ultima saptamana pare ca suntem pe plafon cu numarul de infectii noi - n. red. Sper ca datele pe care le avem sa indice o limitare a numarului de persoane infectate. El a denuntat si o campanie de dezinformare cu obiectiv politic, creata intr-un laborator si care e comuna in mai multe tari europene, conform G4media.

Belgia impune restrictii pentru mai multe judete din Romania

Belgia si-a actualizat sambata lista referitoare la regimul calatoriilor si a pus mai multe judete din Romania pe lista rosie a riscului epidemiologic, ceea ce inseamna ca pentru cetatenii romani care vin in Belgia din aceste zone vor fi obligatorii carantina timp de 14 zile si testarea COVID-19. Pe de alta parte, Belgia impune restrictii si propriilor cetateni in relatia cu Romania, scrie Digi24.

Belgia dispune carantina si test COVID-19, pentru calatorii veniti din mai multe judete ale Romaniei. in schimb, dinspre regat, deplasarile non-esentiale in zona rosie nu sunt autorizate

Autoritatile belgiene au inscris in zona rosie mai multe judete din Romania, astfel ca persoanele care vin in regat din aceste regiuni ale tarii noastre sunt obligate, incepand cu 1 august, sa intre in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )