Libnet.ro
UNICEF

10:01

Masca de protectie, obligatorie in mai multe zone publice din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Masca de protectie, obligatorie in mai multe zone publice din Bucuresti

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis ca masca de protectie devine obligatoriu in Capitala in zonele aglomerate din aer liber - piete, gari, autogari, statiile STB, transmite Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Masca de protectie devine obligatorie in mai multe spatii deschise din Capitala

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis, luni, ca purtarea mastii de protectie devine obligatorie in mai multe zone in aer liber din Capitala.

Masca devine obligatorie si in spatii publice deschise din Hunedoara. in ce zone din judet se aplica masura

Purtarea mastii de protectie este obligatorie in mai multe tipuri de spatii publice deschise de pe intreg teritoriul judetului Hunedoara, incepand de sambata dupa-amiaza, anunta Institutia Prefectului,.

Masca e obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti. Zonele in care vei fi amendat daca nu o porti

Mastile de protectie au devenit obligatorii in mai multe zone in aer liber din Bucuresti. Masura a fost deja implementata in mai multe judete din tara. Cei ce nu se vor conforma, vor plati amenzi de pina la 2500 de lei. Masca, obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti. Zonele in care se dau amenzi daca .

Masca de protectie obligatorie, dar dupa folclorul local

Autoritatile locale din 16 judete majoritatea din sudul si estul tarii au decis ca purarea mastii de protectie este obligatorie si in aer liber, acolo unde sunt zone aglomerate. Masura difera de la o zona la alta: in Teleorman, masca este orice carpa care acopera gura si nasul, in cateva judete purtarea mastii este obligatorie doar dimineata si seara, cu pauza la pranz, iar la Calarasi nu este o obligatie, ci o recomandare.

Oficial Bucuresti: Masca de protectie, obligatorie in Centrul Vechi, piete, targuri, statii si gari Organizatorii de evenimente, obligati sa puna la dispozitia publicului masti

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta CMSU) a decis, luni, ca purtarea mastii de protectie sa devina obligatorie in zona pietonala a Centrului Vechi al Capitalei, in piete, targuri, statii STB si CFR, a declarat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Prefecturii Bucuresti.

Botosani: Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise aglomerate de la 1 august

Prefectura Botosani a anuntat ca masca de protectie devine obligatorie in spatiile aglomerate deschise de 1 august, cum sunt pietele agroalimentare, targurile, oboarele si zonele de astepare. De asemenea, in mai multe zone pietonale, masca va fi obligatorie intre orele 18-22.

DE LA 1 AUGUST: Masca de protectie, obligatorie si in judetul Prahovean

Purtarea mastii in spatii publice deschise devine obligatorie in spatiile publice din judetul Prahova. Masura intra in vigoare incepand cu data de 1 august 2020, scrie Jurnalul Prahovean.

Masca devine obligatorie in 16 judete

Masca de protectie devine obligatorie, incepand de sambata, in spatii deschise din 16 judete, masura fiind luata de Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta pentru a limita raspandirea coronavirusului. Masura se aplica in zone considerate aglomerate - cum ar fi piete, targuri, statiile mijloacelor de transport in comun sau peroanele CFR. in unele judete, masca devine obligatorie seara, in zonele de promenada. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va decide si zonele din tara unde localurile se vor inchide la ora 23. 00, o astfel de decizie fiind adoptata deja in judetele Satu Mare si Vrancea, scrie News. ro.

Un nou judet in care masca este obligatorie in spatiile deschise

Incepand cu data de 1 august, purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie si in spatiile publice deschise din judetul Iasi. Anuntul a fost facut de Prefectura Iasi. Pana joi, in judetul Iasi au fost inregistrate 1. 430 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. in ultimele 24 de ore au fost depistati pozitiv 45 de .

Belgia impune restrictii pentru mai multe judete din Romania

Belgia si-a actualizat sambata lista referitoare la regimul calatoriilor si a pus mai multe judete din Romania pe lista rosie a riscului epidemiologic, ceea ce inseamna ca pentru cetatenii romani care vin in Belgia din aceste zone vor fi obligatorii carantina timp de 14 zile si testarea COVID-19. Pe de alta parte, Belgia impune restrictii si propriilor cetateni in relatia cu Romania, scrie Digi24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )