Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mai multe biserici din Maramures vor fi promovate virtual pentru a convinge turistii sa le viziteze

B1 B1,
Mai multe biserici din Maramures vor fi promovate virtual pentru a convinge turistii sa le viziteze

Un numar de 30 de biserici din zona Lapusului, Maramures, au fost introduse intr-un tur virtual pentru a convinge turistii sa le viziteze, relateaza Agerpres. E vorba de 30 de biserici situate in satele si. continuă pe B1

Avertizare de vreme severa pana miercuri dimineata! Ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie e emis, marti, o informare de vreme rea care valabila pana miercuri, la ora 10. Se vor semnala precipitatii moderate cantitativ, mai ales sub forma de.

Facebook si Instagram au cazut in mai multe parti din lume

Facebook si Instagram au probleme, cu useri care raporteaza ca paginile principale ale celor doua platforme arata un mesaj de tipul serviciu indisponibil. Caderi au fost raportate marti dupa-amiaza in.

JAF ca in filme! Un fals PREOT a furat CUTIA MILEI din manastiri din mai multe judete din tara

Retinere inedita la Drobeta Turnu Severin. Un barbat care se dadea calugar la Manastirea Patrunsa a fost prins in flagrant de politisti in timp ce fura din lacasuri de cult. Falsul preot, de fapt un.

Codrin Stefanescu, dupa anuntul lui KlausIohannis: Are din ce in ce mai multe reactii din astea halucinante

Codrin Stefanescu a vorbit la Antena 3 despre anuntul facut de Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Olgutei Vasilescu la Transporturi si Ilan Laufer la Ministerul.

FOTO VIDEO Prima zapada importanta a adus o avalansa de accidente n Moldova. Ninsoarea a afectat mai multe drumuri nationale

Prima zapada din sezon a facut ravagii in Moldova, afectand mai multe drumuri nationale. Mai multe TIR-uri au deraiat, iar masini de mici dimensiuni au cazut in rape. Si transportul in comun a fost afectat in unele municipii, iar in Iasi mai multe tramvaie s-au defectat iar un vagon a deraiat. De asemenea, unele localitati din Neamt au ramas fara energie electrica.

Romania, tara cu cele mai multe WC-uri in curte

Romania este pe primul loc in topul tarilor din Europa cu cele mai multe wc-uri in curte, o arata ultimele date publicate de Eurostat. in acelasi clasament pe locul doi se afla Bulgaria, iar pe locul trei.

ALERTA METEO: La cat va ajunge stratul de zapada in Romania in aceasta saptamana! Mai multe judete sunt in pericol!

Meteorologii anunta, pentru saptamana 19-25, recorduri de ninsori in luna noiembrie si ger extrem. Sunt prognozate zapezi insemnate cantitativ. Cele mai mari ninsori din sudul tarii, in luna noiembrie, din ul.

Primele zapezi au creat probleme pe soselele de munte. Utilajele au iesit pe mai multe drumuri judetene

Ninsorile s-au asternut peste statiunile montane Straja, Parang si Rausor Retezat. A fost necesara interventia utilajelor de deszapezire pe mai multe sosele.

Planuieste cea mai mare orgie din lume si recunoaste ca a renuntat sa-si mai numere partenerii de amor dupa ce a ajuns la 100, la doar 21 de ani

Are doar 29 de ani, dar are in plan sa organizeze cea mai mare orgie din lume. Pearl Derriere din Denver, Statele Unite, vrea sa faca un maraton sexual la care sa participe 1000 de persoane. Pana acum,.

Airbnb nu mai listeaza ofertele din coloniile israeliene din Cisiordania

Serviciul online de inchiriere pe termen scurt a locuintelor particulare Airbnb a anuntat luni ca nu va mai prezenta oferte din coloniile israeliene din Cisiordania, transmite Reuters. Decizia afecteaza circa 200 de oferte si va intra in vigoare in zilele urmatoare, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )