Libnet.ro
UNICEF

23:45

Planuieste cea mai mare orgie din lume si recunoaste ca a renuntat sa-si mai numere partenerii de amor dupa ce a ajuns la 100, la doar 21 de ani

Antena3 Antena3,
Planuieste cea mai mare orgie din lume si recunoaste ca a renuntat sa-si mai numere partenerii de amor dupa ce a ajuns la 100, la doar 21 de ani

Are doar 29 de ani, dar are in plan sa organizeze cea mai mare orgie din lume. Pearl Derriere din Denver, Statele Unite, vrea sa faca un maraton sexual la care sa participe 1000 de persoane. Pana acum,. continuă pe Antena3

Povestea bucatarului roman care a lansat un parfum comestibil si cea mai mare carte de bucate

Este unul dintre cei mai renumiti bucatari din Romania. Originar din Alba Iulia, chef Cosmin Ioan Toma este bucatar de centenar si cel care a lansat cea mai mare carte de bucate. Specialitatea sa este reinterpretarea retetelor vechi, iar astazi incercam sa aflam secretele gustului autentic romanesc.

Lider PNL: infiintarea Fondului Suveran de Investitii reprezinta cea mai mare hotie de dupa 1989, o pusculita pusa la dispozitia unui grup infractional (FOTO)

Liderul PNL Constanta, Bogdan Hutuca, sustine ca infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii este cea mai mare hotie de dupa 1989, iar prin aceasta decizie coalitia PSD-ALDE nu face.

VIDEO Au inceput probele in Dubai la cea mai mare competitie de locuinte solare din lume. Cum arata casa inteligenta construita de studentii romani

Romania este reprezentata de echipa EFdeN si se numara printre cele 15 tari finaliste. Casa a fost construita in Romania, iar cei 33 de studenti participanti la competitie au transportat-o peste 5000 de kilometri pe uscat si pe mare si au reasamblat-o in Dubai in doar 14 zile, la temperaturi de pana la 45 C. Perioada de foc a probelor va dura pana pe data de 28 noiembrie.

Antreprenorii romni au reusit cel mai mare progres din UE, desi mor multe firme romnesti (raport)

Romanii au progresat cel mai mult din Uniunea Europeana la activitatea antreprenoriala, desi in Romania se inchid multe firme mici si mijlocii IMM), releva Raportul anual asupra IMM-urilor europene 2017/2018, prezentat, miercuri, la Graz, de Comisia Europeana si Presedintia austriaca a Consiliului UE.

Romanul campion al Italiei la cocktaliuri pe baza de cafea. A obtinut un nou succes la cel mai important concurs de profil din lume

Campionul Italiei la cocktailuri pe baza de cafea, romanul Dan Bacaintan, a obtinut un succes important la cea mai prestigioasa competitie din lume, dedicata cafelei, organizata in Brazilia.

Facebook si Instagram au cazut in mai multe parti din lume

Facebook si Instagram au probleme, cu useri care raporteaza ca paginile principale ale celor doua platforme arata un mesaj de tipul serviciu indisponibil. Caderi au fost raportate marti dupa-amiaza in.

A trait cea mai frumoasa zi din viata ei pe patul de spital. La cateva zile dupa ce s-a casatorit, tanara s-a stins din viata

O tanara profesoara de matematica, in varsta de 33 de ani, s-a stins din viata in urma luptei cu o forma rara de cancer. Samantha Webster si iubitul ei, Alec, au devenit sot si sotie cu doar.

Cel mai IMPORTANT lucru din viata lui Catalin Botezatu la care NU a renuntat pentru NICIO FEMEIE din lume! Designerul RUPE TACEREA!

Multi viseaza la viata extravaganta pe care Catalin Botezatu o traieste. Acesta este permanent inconjurat de lux si de unele dintre cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul vremii insa, creatorul de.

Basescu, despre remanierea guvernamentala: Dar Viorica Vasilica? Din lasitate, Dragnea nu face cea mai importanta schimbare

Liviu Dragnea da dovada de lasitate pentru ca nu face cea mai importanta schimbare din guvern - inlocuirea premierului Viorica Dancila - care ar fi permis o noua sansa pentru Romania, spune fostul presedinte Traian Basescu.

FOTO VIDEO Cea mai mica si mai frumoasa biblioteca in miniatura din lume. De ce este considerata speciala

Biblioteca Thurkowiana Minor este considerata cea mai mica si mai frumoasa biblioteca publica miniaturala din lume. Contine 1515 carti in miniatura. Din 2012, biblioteca face parte din colectia Muzeului Meermanno din Haga, Olanda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )