Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mai multe cartiere din Capitala, FARA apa calda si caldura, din cauza unei avarii

Antena3 Antena3,
Mai multe cartiere din Capitala, FARA apa calda si caldura, din cauza unei avarii

Agentul termic pentru incalzire si apa calda nu poate fi furnizat la parametrii normali, vineri seara, in mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 5 si 6 din Capitala, din cauza unei avarii la CET Grozavesti,. continuă pe Antena3

Mai multe cartiere bucurestene nu au apa calda. Cand va fi remediata avaria

Avaria in reteaua termica CET Grozavesti, de unde sunt alimentate cu caldura si apa calda mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 5 si 6, ar putea fi remediata pana sambata seara, a anuntat Electrocentrale Bucuresti ELCEN), relateaza Mediafax.

Avarie in Capitala: Mai multe cartiere, fara caldura si apa calda

Agentul termic pentru incalzire si apa calda nu poate fi furnizat la parametrii normali, vineri seara, in mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 5 si 6 din Capitala, din cauza unei avarii la CET Grozavesti, informeaza Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET).

RADET: Probleme la furnizarea caldurii si apei calde in mai multe zone din Bucuresti, din cauza unei avarii

Agentul termic pentru apa calda de consum si incalzire va fi furnizat la parametri scazuti in mai multe zone ale Capitalei, dupa o avarie la Electrocentrale Bucuresti, in incinta CET Grozavesti, anunta.

UPDATE. Avaria la reteaua termica din Capitala ar putea fi remediata sambata seara

Avaria in reteaua termica CET Grozavesti, de unde sunt alimentate cu caldura si apa calda mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 5 si 6, ar putea fi remediata pana sambata seara, a anuntat.

Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de ceata, fiind afectate inclusiv autostrazile Bucuresti - Pitesti si Bucuresti - Constanta. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, joi, sub Cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri.

COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, doua atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in orele urmatoare, in sapte judete din Moldova si.

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o avertizare de Cod galben de ceata, valabila pentru mai multe judete din tara. Specialistii au anuntat ca sambata vremea va fi frumoasa, insa duminica va fi mai rece fata de zilele precedente, in unele zone fiind asteptate ninsori.

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete. A fost emisa o informare de ninsori si vant, valabila din aceasta noapte

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o avertizare de Cod galben de ceata, valabila pentru mai multe judete din tara. O informare de vreme rea va intra in vigoare duminica si va expira luni dimineata. Specialistii au anuntat ca in nordul, centrul si vestul tarii vor fi intensificari ale vantului, ninsori si polei.

Virusul Ebola a facut peste 6.900 de victime, cele mai multe in vestul Africii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a prezentat un nou bilant al deceselor cauzate de virusul Ebola. Peste 6. 900 de persoane au fost rapuse de virusul febrei hemoragice, cele mai multe provenind din vestul Africii, atentioneaza expertii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )