Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe cluburi din Premier League doresc scurtarea sezonului

Online Sport Online Sport,
Mai multe cluburi din Premier League doresc scurtarea sezonului

Noua dintre cele 20 de cluburi ale Premier League s-au exprimat in favoarea ideii de scurtare a actualului sezon competitional. continuă pe Online Sport

CORONAVIRUS |Marcel Vela anunta emiterea Ordonantei Militare nr. 9: Se prelungeste suspendarea zborurilor dintre Romania si mai multe state din zona rosie. Se elimina interdictia exportului de cereale (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut apel la romani sa respecte restictiile impuse de autoritati in perioada Pastelui. Totodata, seful MAI a anuntat emiterea unei noi Ordonante Militare, a.

Plan pentru reluarea Premier League. Un singur stadion, portile inchise

Oficialii englezi cauta solutii pentru finalizarea sezonului din Premier League, campionat intrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

VIDEO Brasov: Mai multe persoane au atacat cu bate si rangi o patrula de jandarmi

Mai multe persoane din localitatea brasoveana Teliu au atacat cu bate si rangi o patrula de jandarmi care venise pentru o descindere ce viza niste localnici suspectati pentru furt de fier vechi, potrivit radiobrasovfm. ro. Ca urmare, politistii au raspuns cu o actiune cu efective marite in localitatile Sacele, Tarlungeni, Teliu si Budila.

China are tot mai multe cazuri in ultima vreme : cat de posibil e un al doilea val de infectii

China a inregistrat cele mai multe cazuri din ultimele sase saptamani, iar acest lucru ar putea fi indicatorul unui al doilea val de imbolnaviri, spun unii experti. Autoritatile chineze au.

Ministrul Mediului: Nu avem mai multe defrisari ilegale, doar mai multe fake news-uri VIDEO

Ministrul Mediului denunta o campanie de dezinformare pe retelele de socializare in legatura cu asa-zisele defrisari ilegale care ar fi luat amploare in ultima perioada. El sustine ca de fapt nu au fost mai multe defrisari ilegale in ultimele saptamani, ci mai multe fake news-uri.

CORONAVIRUS. Victor Piturca spune ca are mai multe teste pentru COVID-19: Nimeni nu intra in casa mea fara sa fie testat

Fostul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a dezvaluit ca detine mai multe teste rapide pentru depistarea infectarii cu coronavirus. Antrenorul in varsta de 63 de ani.

VIDEO Cum arata una dintre cele mai lungi creaturi din adancurile oceanelor

O expeditie cu un mic robot ce a coborat la mai bine de 4. 000 de metri in Oceanul Indian a scos la iveala mai multe specii spectaculoase, printre care si o creatura de forma unui vartej ce avea aproximativ 45 de metri lungime. Arata precum un OZN incredibil, spune, citat de New York Times, un cercetator de la Western Australian Museum.

Cea mai mare universitate din tara anunta admitere online

Cea mai mare universitate din Romania - Universitatea Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca - anunta ca admiterea si examenele de finalizare a studiilor de licenta si master vor fi organizate online. Candidatii se vor putea inscrie tot online, iar documentele originale vor fi prezentate la inceperea anului universitar.

Mino Raiola a fost desemnat cea mai influenta persoana din fotbalul din Olanda

Impresarul Mino Raiola a fost desemnat cea mai influenta persoana din fotbal in Olanda, conform unui sondaj organizat de publicatia Voetbal International in randul jucatorilor, antrenrilor si conducatorilor.

Toti romanii cu card bancar trebuie sa stie asta. Schimbare fara precedent la cea mai mare banca din Romania

Inca din toamna lui 2019 e asteptata aceasta schimbare. Acum e oficiala si cea mai mare banca din Romania a facut pasul. Daca ai card bancar, indiferent de banca, vei putea plati cu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )