Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mai multe detalii despre tinerele care si-au pierdut viata in urma accidentul de la Jibou, Salaj

Antena3 Antena3,
Mai multe detalii despre tinerele care si-au pierdut viata in urma accidentul de la Jibou, Salaj

Cele patru tinere care si-au pierdut viata in urma accidentului feroviar din Jibou, Salaj, aveau varste de 20, respectiv 21 de ani si erau prietene si vecine. Toate fetele erau din Maramures, dar una. continuă pe Antena3

Mesajul socant scris de una dintre tinerele care au murit in cumplitul accident din Salaj pe Facebook

Madalina una dintre tinerele care au murit in accidentul din Salaj a scris un mesaj socant pe pagina sa de Facebook, la inceputul acestei luni. Desi este un mesaj romantic, acesta s-a dovedit a.

Proteste si confruntari cu soldatii israelieni in mai multe orase din Cisiordania

Proteste si confruntari cu soldatii israelieni au loc marti in mai multe orase din Cisiordania, intre care Betleem, Hebron si Nablus, relateaza CNN.

Educatie cu bata intr-o scoala din Bistrita. Un invatator e acuzat ca a lovit de mai multe ori o eleva

Educatie cu bata, intr-o scoala din Bistrita. Un invatator pensionar este acuzat ca a lovit de mai multe ori o eleva. Dascalul recunoaste ca a batut-o pe fata si se scuza spunand ca s-a enervat.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii valaibile pentru mai multe judete din tara.

DOCUMENT Detalii despre instalatia de sprayere din cauza careia primarul Timisoarei refuza extinderea fabricii de cauciucuri Continental

Primarul Timisoarei Nicolae Robu a intrat in razboi deschis cu unul dintre cei mai mari investitori din Timisoara, anuntand ca refuza aprobarea autorizatiei de extindere a fabricii de cauciucuri Continental din cauza unei instalatii de pulverizare cu substante chimice sprayere).

Noi detalii despre posibila plecare a lui Gica Hagi de la Viitorul

Cristian Bivolaru,directorul general al echipeiFC Viitorul,a vorbit marti despre posibilitatea caGica Hagisa vanda clubul. Oficialul campioanei en-titre a dezvaluit ca Hagi a fost.

O perchezitie a scos la iveala mai multe bunuri provenite din furturi. Politistii urmareau un satean care furase spalieri

Un barbat de 41 de ani este cercetat pentru furt, dupa ce oamenii legii au descins la locuinta acestuia, descoperind numeroase bunuri, despre care exista suspiciunea ca au fost furate de la consatenii sai.

Ce efecte are calitatea slaba a aerului care a dus tara noastra n fata Curtii de Justitie a UE: Cancerul pulmonar, n top 3 al maladiilor care cauzeaza cele mai multe decese n Romnia

Slaba calitate a aerului, care a dus la decizia Comisiei Europene de a trimite Romania in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene, este strans legata de bolile pulmonare si ale sistemului respirator, spun medicii. Pulberile nocive din aer, rezultatul tehnologiilor industriale, afecteaza diverse organe ale corpului si in special plamanul, provocand numeroase afectiuni, cea mai grava dintre acestea, si a carei incidenta a crescut foarte mult, fiind cancerul pulmonar, a explicat, pentru HotNews. ro, doctorul Georgeta Gilda Popescu, medic pneumolog la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti.

Mare atentie la bratarile fitness. Mai multe persoane se plang de faptul ca au fost curentati de acestea

Mai multi utlizatori ai bratarilor de fitness Fitbit, devenite populare printre consumatorii care vor sa-si imbunatateasca starea de sanatate, au raportat ca ar fi fost curentati de gadgeturile.

Alegeri Irak: Mai multe sectii de votare din Kirkuk sunt asediate. Atacatorii cer modificarea rezultatelor

La patru zile de la incheierea alegerilor din Irak, persoane inarmate au preluat controlul asupra mai multor sectii de votare din orasul Kirkuk si au luat ostatici membrii personalului, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )