Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multe echipe din Liga 1 au fost depunctate

Online Sport Online Sport,
Mai multe echipe din Liga 1 au fost depunctate

Comisia de Licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a hotarat depunctarea mai multor echipe din cauza neindeplinirii conditiilor financiare de participare in Liga 1. continuă pe Online Sport

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara si din Capitala

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara dar si din Capitala, informeaza B1 TV. Doar in sectoarele 1 si 5 s-a ajuns la o intelegere, in rest situatia este tens.

FRF a taiat in carne vie. Sapte echipe din Liga I au fost penalizate si vor incepe sezonul viitor cu un deficit de puncte

In urma analizarii dosarelor prezentate de cluburile care au solicitat licenta pentru Liga I, editia 2015-2016, FRF a considerat ca sapte grupari din primul esalon si unul din cel de-al doilea nu au indeplinit criteriile financiare.

Trei tineri din Hunedoara au fost arestati pentru mai multe talharii

Magistratii Judecatoriei Hunedoara au dispus arestarea preventiva a hunedorenilor Ioan Caramidar, Ovidiu Bobocel si Catalin Dumitru, retinuti dupa ce au comis mai multe talharii pe raza municipiului.

Tarile care au castigat de cele mai multe ori Eurovision

Tarile care au castigat de cele mai multe ori Eurovision. Irlanda este tara cu cele mai multe victorii in concursul Eurovision, dupa ce a obtinut trofeul de sapte ori. in schimb, Portugalia este tara cu cea mai lunga istorie in concurs fara sa fi castigat vreodata.

Walt Disney a reciclat mai multe scene pentru desenele animate VIDEO

Daca urmariti cu atentie desenele animate realizate de Walt Disney in urma cu aproape un secol, descoperiti ca exista scene asemanatoare in mai multe filme de acest tip. Artistul a reciclat aceste cadre pentru a salva din costuri. Iata un montaj video interesant.

Primul Ultramaraton din acest an a cuprins mai multe trasee din Muntii Bucegi

Primul Ultramaraton din acest an s-a desfasurat, in Bucegi, sambata si a avut doua competitii. Cel mai mare, Transilvania100k a avut o lungime de 100 km, iar Transilvania50k, o lungime de 50 km. Ambele curse au avut ca punct de start/sosire curtea Castelului Bran.

Cel mai cool bar din lume! Pluteste in mijlocul oceanului! FOTO VIDEO

Imagineaza-ti cum ar fi sa iti petreci vacanta pe o insula exotica si sa poti savura un cocktail delicios la cel mai cool bar din lume, amplasat in mijlocul oceanului, la o distanta considerabila de tarm! .

Un rapper american a fost impuscat mortal: Lionel Chinx Pickens se afla in masina in momentul in care au fost trase mai multe focuri de arma asupra sa

Un rapper in varsta de 31 de ani a fost ucis, in noaptea de sambata spre duminica, dupa un spectacol in Queens, noteaza nydailynews. com. Rapper-ul Lionel Chinx Pickens plecase in jurul orei 4:00.

VIDEO Un barbat a fost injunghiat in Centrul Vechi al Capitalei, procurorii solicita ajutorul cetatenilor pentru identificarea agresorului

Un barbat in varsta de 36 de ani a fost injunghiat de mai multe ori in zona toracelui de catre un individ necunoscut, in noaptea de vineri spre sambata, in Centrul Vechi al Capitalei, la intersectia strazilor Selari si Lipscani, in acest caz solicitandu-se sprijinul cetatenilor care au vazut incidentul.

Elevii si studentii romani au obtinut cele mai multe medalii de aur la Infomatrix 2015

Elevii si studentii din Romania au castigat 15 medalii de aur, 30 de argint si 26 de bronz la concursul international de proiecte IT Infomatrix, organizat la Bucuresti, in perioada 14-18 mai, de catre Lumin.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )