Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mai multe instante din tara si-au suspendat activitatea, nemultumite de intentia de eliminare a pensiilor speciale ale magistratilor

Adevărul Adevărul,
Mai multe instante din tara si-au suspendat activitatea, nemultumite de intentia de eliminare a pensiilor speciale ale magistratilor

Mai multe instante din tara si-au suspendat activitatea, cu exceptia cauzelor urgente, fiind nemultumite de intentia de eliminare a pensiilor speciale ale magistratilor si de plafonare a sporului pentru conditii vatamatoare de munca. continuă pe Adevărul

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, o avertizare de ceata si vizibilitate redusa pentru mai multe localitati din judetul Dolj si un Cod galben de vant puternic in judetele Maramures, Cluj si Bistrita-Nasaud.

Perchezitii la mai multe proprietati ale lui Petro Porosenko. Fostul presedinte este citat de procurorii ucraineni in peste 10 anchete

Mai multe proprietati din Kiev ale fostului presedinte Petro Porosenko au fost perchezitionate, vineri, de autoritatile ucrainene, in cadrul mai multor anchete judiciare in care figureaza numele fostului sef.

VREMEA. Alerta de la meteorologi. Este cod galben in jumatate din tara!

Meteorologii au emis sambata mai multe avertizari cod galben de ceata, fiind vizate 25 de judete. Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, in conditii de ceata densa, pe 3 autostrazi si pe mai multe drumuri judetene.

Atentionare meteo: Cod galben de ceata in 12 judete din tara

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emis, vineri seara, mai multe avertizari de ceata, pentru mai multe judete din tara, valabila pana la ora 20:00. Meteorologii informeaza ca vizibilitatea va scadea sub 200 metri, izolat, sub 50 metri. in unele zone se va semnala si burnita.

Prima statueta de tip Venus gasita in Romania. Este considerata cea mai veche sculptura in piatra din tara noastra

Prima statueta de tip Venus din tara noastra a fost expusa recent la Muzeul Evolutiei Omului si Tehnologie in Paleolitic din Targoviste.

S-a decis oficial! Mai multe zile libere de Sarbatori. Ce categoria de angajati vor sta mai mult acasa

Bugetarii au parte de zile libere in plus! Executivul a anuntat care sunt acelea in sedinta de Guvern din cursul zilei de vineri. Cum se va face recuperea lor si cand se vor relaxa romanii? Mai multe zile libere de Sarbatori Bugetarii au primit de curand o veste extraordinara! Executivul a anuntat, in cursul zilei .

ANP a descins la mai multe penitenciare: Se fac verificari chiar si la Rahova, unde este incarcerat si Liviu Dragnea

Administratia Nationala a Penitenciarelor a anuntat ca face, duminica, verificari la penitenciarele Mioveni, Gaesti, Bucuresti-Rahova si Bucuresti-Jilava pentru a controla mai multe aspecte ale derularii.

Presedintele Romaniei a decorat mai multe institutii si asociatii revolutionare. Klaus Iohannis: O natiune nu poate avea viitor fara a-si respecta, inainte de toate, trecutul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decorat, sambata, 21 decembrie, mai multe institutii si asociatii cu rol determinant atat in ceea ce priveste lupta impotriva comunismului, cat si in procesul de af.

STS: 2019 este primul an in istoria serviciului 112 in care urgentele reale semnalate au fost mai multe decat non-urgentele

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) anunta ca, pentru prima data in istoria serviciului 112, s-a sunat de mai multe ori pentru a anunta urgente reale decat situatii care nu reprezinta o urgenta, relateaza Agerpres.

Premiera la STS: Mai multe urgente reale decat apeluri false

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) anunta ca, pentru prima data in istoria serviciului 112, s-a sunat de mai multe ori pentru a anunta urgente reale decat situatii care nu reprezinta o urgenta,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )