Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mai multe localitati din Germania, evacuate in ultimele 24 de ore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multe localitati din Germania, evacuate in ultimele 24 de ore

Mai multe localitati din estul Germaniei, amenintate de revarsarea Elbei, si un spital au fost evacuate in ultimele 24 de ore, in contextul in care nivelul fluviului continua sa creasca sambata dimineata, au anuntat autoritatile, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multe localitati din Germania, amenintate de inundatii. Autoritatile au inceput evacuarea

Mai multe localitati din estul Germaniei, amenintate de revarsarea Elbei, si un spital au fost evacuate in ultimele 24 de ore, in contextul in care nivelul fluviului continua sa creasca sambata dimineata,.

Initiativa UDMR. Focul Solidaritatii maghiarilor, aprins in mai multe localitati din Harghita.

Focul Solidaritatii s-a aprins, marti, in 22 de localitati din Harghita, informeaza Mediafax. Initiatorul actiunii, Organizatia teritoriala a UDMR a dorit sa atraga atentia ca maghiarii nu renunta la invatamantul universitar in limba materna, nu doresc separarea judetelor din secuime si cer dreptul la autodeterminare. In pofida ploii torentiale, cateva zeci de persoane s-au adunat, marti seara, la ora 21. 00, in fata Cetatii Miko din Miercurea Ciuc, unde au aprins Focul Solidaritatii, .

Mai multe meciuri din liga a doua, trucate de un interlop din Timis

Interlopii din Timis sunt implicati in trucarea mai multor meciuri din liga a doua. O spun chiar procurorii DIICOT in referatul de arestare a interlopului timisorean Sorin Udrea, supranumit stapanul orasului.

VIDEO Inundatiile din Europa: Evacuarile continua in Germania, Ungaria se pregateste pentru 'cele mai grave inundatii din toate timpurile

Mai multe localitati din estul Germaniei, amenintate de revarsarea fluviului Elba, au fost evacuate in ultimele 24 de ore, in conditiile in care nivelul apelor a continuat sa creasca sambata. In landul Saxonia-Anhalt, au fost evacuati circa 8. 000 de locuitori ai comunei Susigke, din cauza unei brese in dig, a precizat Pia Leson, purtatoare de cuvant a celulei de criza. In Gross Rosenburg, comuna situata la confluenta dintre Elba si raul Saale, localnicii au fost indemnati sa-si paraseasca imediat locuintele, amenintate de revarsarea apelor Elbei. La randul ei, Ungaria continua sa-si consolideze sambata dimineata digurile, pregatindu-se pentru cele mai grave inundatii din toate timpurile, potrivit premierului Viktor Orban.

Avertizari de furtuna in mai multe judete din tara. Vezi aici zonele vizate

Judetul Vaslui, in special in partea de est, se afla sub cod portocaliu de furtuna pana la ora 16. 30, potrivit unei avertizari a Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), conform Mediafax. Avertizarea.

Zeci de case si sute de hectare de teren agricol, afectate de ploi, in Maramures, Neamt si Suceava. Cod galben sau portocaliu in mai multe zone din tara

Apele Romane au emis o avertizare hidrologica de inundatii valabila pana sambata, 8 iunie, orele 16. 00, pentru mai multe zone aflate in apropiere de Somesul Mare, Lapus, Muresul Superior, Prut si Siret.

ANM: Cod galben de vant pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben de vant.

Cum a disparut si renascut una dintre cele mai vizitate localitati din Bistrita-Nasaud

Localitatea Colibita este situata la 38 de kilometri de municipiul Bistrita si isi are inceputurile in anul 1850. in anul 1979 satul este stramutat in apropiere, la Mita, pentru a face loc unui lac de acumulare. Noul lac de acumulare, care avea scopuri cu totul practice, nu face altceva decat sa infrumuseteze zona, care incepe sa fie tot mai populata.

Vieti puse in pericol pe pista. Mai multe probleme, descoperite la un aeroport din tara

Pista aeroportului Traian Vuia din Timisoara ar putea pune in pericol in orice moment viata pasagerilor. Mai multe probleme au fost descoperite de o echipa de specialisti de la Autoritatea Aeronautica Civila.

Medias: Doi barbati, retinuti dupa ce au vandut mai multe kilograme de hasis si canabis

Doi barbati de 25 si 30 de ani din Medias, judetul Sibiu, au fost retinuti pentru trafic de droguri de mare ris, fiind acuzati ca au vandut canabis si hasis in mai multe zone din localitate. Cei doi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )