Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Inundatiile din Europa: Evacuarile continua in Germania, Ungaria se pregateste pentru 'cele mai grave inundatii din toate timpurile

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Inundatiile din Europa: Evacuarile continua in Germania, Ungaria se pregateste pentru

Mai multe localitati din estul Germaniei, amenintate de revarsarea fluviului Elba, au fost evacuate in ultimele 24 de ore, in conditiile in care nivelul apelor a continuat sa creasca sambata. In landul Saxonia-Anhalt, au fost evacuati circa 8. 000 de locuitori ai comunei Susigke, din cauza unei brese in dig, a precizat Pia Leson, purtatoare de cuvant a celulei de criza. In Gross Rosenburg, comuna situata la confluenta dintre Elba si raul Saale, localnicii au fost indemnati sa-si paraseasca imediat locuintele, amenintate de revarsarea apelor Elbei. La randul ei, Ungaria continua sa-si consolideze sambata dimineata digurile, pregatindu-se pentru cele mai grave inundatii din toate timpurile, potrivit premierului Viktor Orban. continuă pe Hotnews

VIDEO Inundatiile din centrul Europei: Stare de alerta in cateva tari. 12 morti, mii de oameni evacuati

Mii de persoane si-au parasit locuintele de teama inundatiilor in estul Germaniei, unde Angela Merkel a efectuat o noua vizita joi, in timp ce mai multe tari din Europa Centrala se aflau in continuare in alerta. Inundatii record s-au soldat cu cel putin 12 morti in ultimele cinci zile, dintre care 8 in Cehia. Situatia era foarte tensionata in Bavaria si pe teritoriul fostei Republici Democratice Germane, unde mai multe orase erau deja sub ape sau in pericol de a fi inundate.

Romania in Top 10 tari din Europa in privinta locurilor de munca nou create de investitiile straine in 2012 (studiu)

Romania este pe locul 10 in Europa si pe locul 4 in Europa Centrala si de Est CEE) privind numarul locurilor de munca atrase prin investitiile straine realizate in tara, in 2012. Astfel, Romania a atras anul trecut 7. 114 locuri de munca generate de investitiile straine, cu 18,9% mai multe decat in 2011. CEE si-a recapatat forta de atractie pentru investitiile straine in 2012, dupa doi ani dezamagitori. Regiunea a atras cu 26% mai multe locuri de munca, depasind Europa de Vest. Companii din Europa si din intreaga lume isi extind tot mai mult capacitatile de productie in Europa Centrala si de Est. Renault, spre exemplu, mai produce doar un sfert din automobilele sale in Franta, restul fiind produse in Romania, Maroc, Slovenia si Turcia.

Au fost finalizate lucrarile la cea mai mare clinica de chirurgie cardiovasculara pediatrica din Europa de Sud-Est

Primaria Sectorului 1 a finalizat lucrarile la cladirea celei mai mari clinici de chirurgie cardiovasculara pediatrica din Europa de Sud-Est, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Previziunile BCE aduc declin pe pietele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au coborat ieri, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) si-a redus estimarile privind evolutia economiei zonei euro, in 2013.

Romania, motor de crestere pentru industria cosmetica din Europa Centrala

Piata produselor cosmetice din Europa Centrala, evaluata la 8,6 mld. euro, va afisa un ritm de crestere de 2,6% in acest an, evolutie sustinuta in special de Romania si Polonia, arata un studiu al companiei de cercetare PMR.

Prima aplicatie interactiva din Europa Centrala si de Est pentru o emisiune de televiziune - Romanii au talent

Appscend, platforma romaneasca pentru optimizarea dezvoltarii si managementului aplicatiilor mobile, a realizat prima aplicatie pentru o emisiune de televiziune din Europa Centrala si de Est: Romanii au talent! difuzat de ProTV. Aplicatia a avut.

Cele mai scumpe camere la hotelurile din Europa!

Spunea cineva ca intreaga lume traverseaza o perioada de criza la nivel economic? Ei bine, industria turismului este posibil sa fi fost putin clatinata, dar este cu siguranta departe de a fi daramata. Cele mai scumpe camere si apartamente din hotelurile europene au preturi care depasesc limitele imaginatiei si sunt totusi ocupate la fiecare final de saptamana. Clientii de top? Oamenii cu posibilitati financiare nelimitate. Astazi, ADPM iti prezinta un top 10 al celor mai scumpe camere de hotel din Europa, clasament realizat de europeish. com. Continue reading .

Inundatiile din Cehia vor costa companiile de asigurari 381 milioane de dolari

Pagubele asigurate provocate de inundatiile care au afectat Cehia se vor ridica la 7,5 miliarde de coroane aproximativ 381 milioane de dolari), au estimat asiguratorii cehi, scrie Reuters. Asociatia companiilor de.

Top: cat castiga cel mai bine platiti CEO din Europa

In ciuda mai multor ani de austeritate, cel mai bine platiti CEO la nivel european sunt din Italia si Spania, potrivit unui studiu realizat pe baza datelor Federatia Angajatilor Europeni.

Vestea pe care o tara din Europa o primeste azi. in Romania se va intampla peste cativa ani

Comisia Europeana va da unda verde miercuri Letoniei pentru a deveni de la inceputul anului viitor cel de-al 18-lea stat din zona euro, au declarat oficiali UE pentru Reuters. Executivul comunitar va publica un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )