Libnet.ro
UNICEF

07:15

Arad: Strazi inchise in mai multe cartiere din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil a depasit in unele locuri o jumatate de metru

Hotnews Hotnews,
 Arad: Strazi inchise in mai multe cartiere din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil a depasit in unele locuri o jumatate de metru

Mai multe strazi din cateva cartiere ale municipiului Arad au fost inchise, miercuri, dupa ce, din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil era foarte mare, in unele locuri depasind o jumatate de metru. Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, fiind necesara interventia autoritatilor pentru extragerea apei cu motopompe, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de polei si viscol in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod galben de ploaie si polei, valabila in doua judete din zona Banatului, pe durata urmatoarelor.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi si polei in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod galben de ploaie si polei, valabila in doua judete din zona Banatului, pe durata urmatoarelor.

Care este pretul unei cafele de la Starbucks in mai multe tari din lume

Compania Starbucks sustine ca produsele au aceeasi aroma intensa a cafelei, indiferent de locatie. Preturile difera insa de la tara la tara, arata Daily Mail. Elvetia inregistreaza cele.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Pentru judetul .

Termen in dosarul Colectiv, dupa mai multe amanari pe motiv de procedura

Tribunalul Bucuresti dezbate, luni, un nou termen in dosarul Colectiv in care sunt judecati fostul primar Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului, scrie Agerpres. Procesul a inceput pe fond in mai 2017, insa a fost amanat de mai multe ori din motive procedurale, in principal pentru ca nu au fost citate corect partile vatamate din dosar, fapt ce i-a nemultumit pe parintii tinerilor decedati in urma incendiului de la Colectiv.

Dreptate pe cont propriu! Mai multe magazine HM din Africa de Sud au fost DISTRUSE de localnici (FOTO, VIDEO)

Unii localnici furiosi, din Africa de Sud, au devastat mai multe magazine H M, deranjati de faptul ca firma suedeza a folosit pe site-ul ei un baietel de culoare ce face reclama unui hanorac cu inscriptia.

Lucrari de bransare. Se opreste alimentarea cu apa pe mai multe strazi

Calarasenii de pe mai multe strazi raman fara apa luni, 15 ianuarie, din cauza unor lucrari la retea, efectuate in intervalul orar 10.

OLAF face verificari intr-un oras din Arad. Mai multe femei, suspectate ca au mintit ca sunt abuzate de soti pentru a lua bani europeni

Inspectorii Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF) au inceput o ancheta, miercuri, in orasul aradean Santana, unde se suspecteaza ca mai multe localnice, intre care angajate ale Primariei si rude ale acestora, au beneficiat ilegal de fonduri europene printr-un program destinat femeilor abuzate, beneficiarele declarand in fals ca au fost victime ale sotilor pentru a obtine banii, informeaza Agerpres.

TIR-uri BLOCATE pe Valea Oltului din cauza POLEIULUI

Mai multe TIR-uri sunt blocate, miercuri seara, pe sensul de mers Valcea Sibiu al DN 7, pe Valea Oltului, din cauza stratului de cinci centimetri de zapada, depus pe carosabil in ultimele ore, dar.

Carambol violent pe Soseaua Pipera, din cauza poleiului! Sunt cinci masini implicate

Ninge in Capitala. Pe mai multe artere rutiere s-a depus strat de zapada. in zona Pipera, cinci autoturisme au fost implicate intr-un carambol. Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )