Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mai multe localitati din Satu Mare au fost lovite de grindina. Judetul se afla sub cod portocaliu de vreme severa

Adevărul Adevărul,
Mai multe localitati din Satu Mare au fost lovite de grindina. Judetul se afla sub cod portocaliu de vreme severa

Natura s-a dezlantuit in aceasta seara in judetul Satu Mare. Municipiul a fost lovit de ploi puternice si rafale de vant, in timp ce unele localitati au fost acoperite de grindina. continuă pe Adevărul

Cate 100 de carti pentru 100 de biblioteci de la tara. Proiectul ambitios pus la cale de doi tineri din Satu Mare

Cu ambitie si perseverenta se realizeaza cele mai frumoase proiecte. Asta ne invata doi tineri din Satu Mare care dupa ce au pus pe picioare un proiect dedicat pasionatilor de calatorii, s-au decis sa se implice si in problemele care tin de componenta sociala.

O fetita din Satu Mare, minge de ping-pong intre parintii care se bat in instanta cu evaluarile psihologice ale copilului

O mama din Satu Mare a foslosit impotriva tatalui fetitei sale - acum in varsta de sapte ani - o evaluare psihologica a copilului efectuata la varsta de trei ani. Tatal a actionat-o in instanta pe fosta sotie, precum siServiciului Public Asistenta Sociala Satu Mare, carora le-a cerut daune pentru prejudicierea imaginii si demnitatii sale.

Incendiu la o hala de pui din judetul Satu Mare. Care a fost cauza declansarii focului

Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineata, la o hala pentru cresterea puilor din localitatea Botiz, judetul Satu Mare. Pentru stingerea incendiului, la fata locului s-au deplasat 18 subofiteri.

BALOTESTI: Trei autoturisme au fost avariate intr-un scandal dintre mai multe familii

Mai multe persoane din Balotesti, judetul Ilfov, sunt cercetate pentru tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere, dupa un scandal in care trei masini au fos distruse. Conflictul a fost aplanat de politisti, scrie News.

Vijeliile fac ravagii la Satu Mare: stalpi doborati de vant, case avariate. Judetul este sub cod galben

Judetul Satu Mare se afla sub cod galben de vant duminica, 4 octombrie. Acoperisul unui bloc a fost smuls de furtuna, iar mai multi stalpi de telecomunicatii au fost rupti de vant.

Numarul vindecarilor de COVID-19 creste in Satu Mare. Judetul se mentine pe ultimul loc pe tara la infectari

33 de persoane confirmate cu noul Coronavirus s-au vindecat intr-o singura zi in Satu Mare. Numarul total de cazuri inregistrat in judetul Satu Mare de la izbucnirea pandemiei este de 745.

Trei localitati din tara organizeaza din nou alegeri, dupa ce niciun candidat nu a obtinut numarul de voturi necesare pentru a prelua Primaria

Trei localitati din tara vor organiza noi alegeri dupa ce candidatii la scrutinul de pe 27 septembrie au iesit in situatie de balotaj. Este vorba despre localitati din judetele Bistrita-Nasaud, Timis si Teleorman.

Audieri la SIIJ in legatura cu acuzatiile de frauda de la alegerile locale din Sectorul 1. Mai multe persoane au fost chemate, luni, la Sectia speciala

Mai multe persoane au fost chemate luni la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), pentru a fi audiatein legatura cu acuzatiile de frauda de la alegerile locale din Sectorul 1, in co.

Nicusor Dan anunta o iarna cu mai multe avarii la termoficare decat in 2019

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a estimat luni ca in aceasta iarna se vor inregistra mai multe avarii decat in iarna precedenta, din cauza invechirii retelei si a faptului ca in timpul verii nu au fost facute reparatiile necesare.

Actorul Thomas Jefferson Byrd, distribuit de Spike Lee in mai multe filme, impuscat mortal in Atlanta

Actorul Thomas Jefferson Byrd, cunoscut din mai multe filme regizate de Spike Lee, a fost impuscat mortal in Atlanta, potrivit politiei locale citate de Variety.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2684 seconds )