Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mai multe localitati raman fara curent din cauza lucrarilor de reparatii ale Enel

Adevărul Adevărul,
Mai multe localitati raman fara curent din cauza lucrarilor de reparatii ale Enel

Mai multe localitati din judetul Calarasi raman marti, 5 martie, fara energie electrica din cauza lucrarilor de reparatii anuale si intretinerea instalatiilor realizate de echipe ale E Distributie Dobrogea. continuă pe Adevărul

Lucrari la retea. Zece localitati din judetul Ialomita raman fara curent

Zece localitati din judetul Ialomita raman saptamana viitoare fara curent. E-Distributie Dobrogea a anuntat ca va continua lucrarile programate la reteaua de electricitate.

Risc mare de avalansa n mai multe zone muntoase din Romnia

Meteorologii anunta ca riscul de producere a avalanselor, in mai multe masive, este insemnat, pana luni seara, la altitudini de peste 1. 800 de metri. La Balea Lac zapada depaseste doi metri si jumatate, iar la Sinaia masoara 84 de centimetri, transmite Mediafax.

CLAUDIU NASUI, USR: Ratingul Romaniei a scazut din cauza OUG 114

Deputatul USR Claudiu Nasui sustine ca ratingul tarii noastre a scazut din cauza OUG 114 si nu din cauza lipsei bugetului, asa cum sustin autoritatile.

CNIPMMR: 7.800 de firme romanesti s-au inregistrat in Ruse de la inceputul acestui an, din cauza OUG 114

Aproximativ 7. 800 de firme romanesti s-au inregistrat, de la inceputul acestui an, in Bulgaria, in orasul Ruse, din cauza implicatiilor negative multiple ale OUG 114 asupra intregului mediu economic. Reprezentantii Consiliului National al.

Arafat sustine ca sistemul Ro-Alert are probleme din cauza fake news

Feneomenul fake news a devenit un fel de Acar Paun, numai bun sa justifice orice problema. Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), sustine ca exista o tentativa de scadere a increderii populatiei in sistemul Ro-Alert, din cauza stirilor false: Fenomenul fake news-ului si fenomenul manipularii prin social media sunt foarte mari in toata lumea, nu numai in tara noastra.

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 160. Ultima victima este din Dambovita

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 160, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Peste 12.000 de braileni raman fara curent pana pe 8 martie. Ce zone sunt afectate si care este motivul

Intreruperile vor fi zilnice, din 4 martie si pana pe 8 martie, inclusiv, in intervalul orar, 8,00-17,00, cand se va lucra la modernizarea unor retele electrice de inalta si de medie tensiune.

Faze tari: Cine confiscat pentru neplata taxelor si vndut la licitatie; Momentul n care zeci de nuntasi au sarit la bataie din cauza muzicii; Razbunarea vacii: un macelar a fost lovit cu piciorul n fata de o vaca moarta

Metoda bizara prin care o femeie a incercat sa atraga barbatii, cu mirosul vaginului. O femeie a incercat un parfum unic care sa o ajute sa atraga barbatii. Tanara a. Trenul care prinde 130 km/h. Yukon Striker este pe cale sa intre in Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai inalt, lung si rapid montagne russe din lume. Trenuletul groazei va fi.

Incendiu de vegetatie in Vrancea. Mai multe case au fost cuprinse de flacari

Trei case din localitatea Ciuslea, comuna Garoafa, au luat foc, marti, in urma unui incendiu de vegetatie care s-a extins pe o suprafata de circa 10 hectare, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

CBRE: In 2018 s-au livrat cu circa 30% mai multe spatii comerciale fata de 2017

Anul trecut au fost livrate spatii comerciale care insumeaza 115. 000 mp, cu 28% mai mult decat in 2017, din care majoritatea sunt situate in parcuri comerciale de dimensiuni mici si medii, potrivit unei analize a companiei de consultanta imobiliara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )