Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multe magazine Auchan au fost inchise in intreaga tara. Care a fost motivul

Playtech Playtech,
Mai multe magazine Auchan au fost inchise in intreaga tara. Care a fost motivul

Mai multe magazine Auchan au fost inchise, vineri, in Bucuresti si alte orase din tara. Reprezentantii lantului de hypermarketuri au luat aceasta decizie dupa ce au semnalat probleme legate de fluxurile de date interne. Magazine Auchan, inchise din cauza unor probleme legate de fluxurile de date interne Am constatat ca avem o problema cu fluxurile . continuă pe Playtech

Mai multe magazine Auchan s-au inchis subit

Probleme grave pentru Auchan Romania. Mai multe magazine din tara sunt blocate. Nu se pot achizitiona niciun fel de produse, iar la intrare sunt agenti de paza care nu le permit clientilor sa intre in supermarketuri.

Probleme pentru AUCHAN: Mai multe magazine, iNCHISE temporar

Probleme grave pentru Auchan Romania. Mai multe magazine din tara au fost inchise temporar din cauza unei defectiuni la sistemul de plata de la casele de marcat, anunta Economica. net.

Probleme pentru AUCHAN: Mai multe magazine, iNCHISE temporar

Probleme grave pentru Auchan Romania. Mai multe magazine din tara au fost inchise temporar din cauza unei defectiuni la sistemul de plata de la casele de marcat, anunta Economica. net.

Europa: Mai multe scoli au fost inchise din cauza temperaturilor ridicate

Efectele temperaturilor ridicate se resimt in mai multe state importante din Europa. in Franta, zeci de scoli au fost inchise miercuri din cauza unui val de caldura, iar temperaturile se asteapta sa urce joi, in anumite regiuni atingand valori de peste 40 de grade Celsius, scrie BBC.

Prognoza meteo ANM, joi, 27 iunie. Avertismentul meteorologilor pentru intreaga tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 27 iunie 2019. Se anunta vreme caniculara in majoritatea zonelor tarii, iar indicele de disconfort termic va atinge si depasi usor pragul critic. Prognoza meteo ANM, joi, 27 iunie. Nu scapam de canicula Se anunta o zi cu temperaturi ridicate mai ales .

Meteorologii anunta ca valul de caldura din Europa va dobori mai multe recorduri

Mercurul din termometre va urca din nou, joi, pana la valori foarte ridicate de temperatura pe continentul european unde mai multe recorduri de caldura pentru luna iunie au fost deja doborate, relateaza.

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Topul judetelor unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10: Bucuresti pe primul loc, Covasna pe ultimul

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Bucurestiul si judetul Iasi sunt judetele unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10. in Bucuresti 48 de candidati au obtinut media 10, iar in Iasi numarul acestora a fost de 35, potrivit rezultatelor la Evaluare Nationala 2019, publicate pe evaluare. edu. ro. La polul opus se afla judetul Covasna, unde niciun elev nu a obtinut media 10, in vreme ce in Gorj, Giurgiu, Harghita, Tulcea si Teleorman a fost cate un elev care a luat nota 10 la ambele probe de la Evaluare Nationala.

Vremea rea a facut ravagii! Transalpina, blocata de aluviuni si stanci in mai multe locuri

Cel mai inalt drum din Romania a fost blocat in mai multe locuri de aluviuni si de stancile cazute de pe versanti. Transalpina a fost acoperita de resturi de copaci, pietre si mal in cinci locuri, pe o dist.

DORU COLIU: PMP, primul partid care a solicitat vot pe mai multe zile

Deputatul Doru Coliu si-a exprimat multumirea ca in proiectul de lege pentru votul in diaspora, finalizat joi de Comisia speciala parlamentara, este inclus votul anticipat, PMP fiind, precizeaza el, primul partid care a solicitat in 26 mai, dupa formarea cozilor la unele sectii din strainatate, ca votul sa se desfasoare pe mai multe zile.

Dancila sustine ca romanii pot sa cumpere mai multe produse decat acum doi ani, desi Romania este campioana in UE la inflatie

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca romanii pot sa cumpere in prezent mai multe produse decat acum doi ani, desi tot de doi ani Romania tine aproape lunar capul de afis al celei mai mari inflatii din Uniunea Europeana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )