Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe meciuri internationale in Liga I

România Liberă România Liberă,
Mai multe meciuri internationale in Liga I

Avand in vedere sansele tot mai mici ca formatiile din Liga I sa ajunga sa dispute mai multe partide. continuă pe România Liberă

ANM a emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase, in Romania. Ce se intampla in urmatoarele ore

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase in Romania, in urmatoarele ore. Ce se anunta meteorologii si care sunt maximele si minimele pentru Bucuresti pentru azi, 27 august? ANM a emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase, in Romania Specialistii de la Administratia Nationala de .

Google a descoperit mai multe site-uri care atacau iPhone-urile

Cercetatori din cadrul Google au descoperit mai multe site-uri care virusau iPhone-urile. Utilizatorii era suficient sa acceseze o singura data un astfel de site, pentru ca un soft de monitorizare sa le fie instalat in smartphone si sa le fie accesate mesajele, fotografiile si datele GPS.

O femeie a murit dupa ce a fost lovita in cap de mai multe ori cu un topor, pe strada, la Drobeta Turnu Severin Agresorii au reusit sa fuga

O femeie de 45 de ani, a murit, joi, dupa ce a fost atacata si lovita de mai multe ori in cap cu un topor, pe o strada din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti. Agresorii, care au reusit sa fuga, sunt cautati de politisti, transmite Mediafax.

Ce pateste Irina Rimes de fiecare data cand iese pe strada. De cele mai multe ori, asta ii da peste cap planurile

Celebritatea are atat avantaje, cat si numeroase dezavantaje. Printre acestea se numara si diferite evenimente, intamplate in plina strada, atunci cand fanii isi intalnesc vedetele favorite. Ce pateste Irina Rimes cand iese pe strada? Ce pateste Irina Rimes de fiecare data cand iese pe strada Pe langa admiratie, vorbe frumoase scrise pe retelele de socializare, .

Val de furturi neobisnuite in Franta. Hotii au furat clopotele de la mai multe biserici

Politia din Franta se afla in cautarea unor hoti care au furat, in ultima luna, clopotele de la mai multe biserici din regiunea Proventa, relateaza BBC.

Oana Roman a primit mai multe propuneri sa intre in politica. Ce decizie a luat fiica lui Petre Roman

Oana Roman a marturisit ca a primit de-a lungul timpului mai multe propuneri sa intre in politica, insa a refuzat de fiecare data. Fiica lui Petre Roman a precizat ca nu i-a calcat tatalui ei pe urme pentru ca nu este deloc diplomata si prefera sa spuna ceea ce gandeste atunci cand o supara ceva.

,,Ziua fara autoturisme: Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul pe mai multe artere pe 22 septembrie

Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul cu orice fel de masina sau vehicul motorizat pe mai multe artere din centrul Capitalei, precum Bulevardul Unirii sau Decebal, in ziua de 22 septembrie 2019, scrie Mediafax .

Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul auto pentru o zi pe mai multe artere. Cand e propus a fi sarbatorita Ziua fara autoturisme in Bucuresti

Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul cu orice fel de masina sau vehicul motorizat pe mai multe artere din centrul Capitalei, intre orele 9:00 si 17:00, cu ocazia celebrarii Zilei fara autoturisme in Bucuresti, pe 22 septembrie.

CRISTI BORCEA, in stare de SOC! Au INTERVENIT DE URGENTA mai multe AMBULANTE! S-A iNTAMPLAT ....

Panica la un strand din Capitala, care se pare ca i-ar apartine lui Cristi Borcea. Ambulantele au fost trimise luni laun strand din cartierul Drumul Taberei, dupa ce mai multe persoane au acuzat mai mu.

Seceta a secat mai multe rauri din tara. Zeci de tone de pesti au murit

Rauri aproape secate si tone de pesti care se sufoca. Este imaginea creata de seceta, in multe locuri din tara. Sunt judete intregi unde nu a plouat de o luna. Siretul a scazut aproape la jumatate,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )