Libnet.ro
UNICEF

18:15

Oana Roman a primit mai multe propuneri sa intre in politica. Ce decizie a luat fiica lui Petre Roman

Playtech Playtech,
Oana Roman a primit mai multe propuneri sa intre in politica. Ce decizie a luat fiica lui Petre Roman

Oana Roman a marturisit ca a primit de-a lungul timpului mai multe propuneri sa intre in politica, insa a refuzat de fiecare data. Fiica lui Petre Roman a precizat ca nu i-a calcat tatalui ei pe urme pentru ca nu este deloc diplomata si prefera sa spuna ceea ce gandeste atunci cand o supara ceva. continuă pe Playtech

BOMBA: Oana Roman, in politica! Ce propuneri a primit fiica fostului premier

Oana Roman a vorbit despre perspectiva de a intrain politica. Eu nu mi-am dorit sa fac politica niciodata. Nu-s buna, pentru ca nu-s diplomata deloc, eu spun ce gandesc si nu ar fi fost un avantaj.

APARITIE SOC! Cum s-a imbracat Oana Roman, la nunta . Invitatii au crezut ca nu vad bine: SI-AU FACUT CRUCE! (FOTO)

Oana Roman a participat sambata la cununia religioasa a cu .

Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul auto pentru o zi pe mai multe artere. Cand e propus a fi sarbatorita Ziua fara autoturisme in Bucuresti

Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul cu orice fel de masina sau vehicul motorizat pe mai multe artere din centrul Capitalei, intre orele 9:00 si 17:00, cu ocazia celebrarii Zilei fara autoturisme in Bucuresti, pe 22 septembrie.

ANM a emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase, in Romania. Ce se intampla in urmatoarele ore

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase in Romania, in urmatoarele ore. Ce se anunta meteorologii si care sunt maximele si minimele pentru Bucuresti pentru azi, 27 august? ANM a emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase, in Romania Specialistii de la Administratia Nationala de .

Disperare pentru Cristi Borcea! Mai multe ambulante au intervenit de urgenta! Doamne, ce lovitura

Panica la un strand din Capitala. Ambulantele au fost trimise luni laun strand din cartierul Drumul Taberei, dupa ce mai multe persoane au acuzat mai multe afectiunila 112.

Mai multe documente arata planurile ingrijoratoare ale lui Bolsonaro pentru Padurea Amazoniana

Mai multe documente scurse in presa arata ca guvernul brazilian planuieste sa foloseasca discursul incitator la ura al presedintelui Bolsonaro pentru a izola populatiile minoritare care locuiesc in regiunea Amazonului si sa implementeze mai multe proiecte care ar putea avea un efect catastrofal asupra mediului.

,,Ziua fara autoturisme: Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul pe mai multe artere pe 22 septembrie

Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul cu orice fel de masina sau vehicul motorizat pe mai multe artere din centrul Capitalei, precum Bulevardul Unirii sau Decebal, in ziua de 22 septembrie 2019, scrie Mediafax .

CRISTI BORCEA, in stare de SOC! Au INTERVENIT DE URGENTA mai multe AMBULANTE! S-A iNTAMPLAT ....

Panica la un strand din Capitala, care se pare ca i-ar apartine lui Cristi Borcea. Ambulantele au fost trimise luni laun strand din cartierul Drumul Taberei, dupa ce mai multe persoane au acuzat mai mu.

Disparitia unei romance a pus pe jar autoritatile spaniole. Mai multe piste sunt verificate

Disparitia unei romance a pus pe jar autoritatile spaniole, iar anchetatorii urmaresc mai multe piste. Dana Leonte a disparut pe 12 iunie, in urma cu doua luni si jumatate. Plecata in Spania inca din.

Circulatie intrerupta pe mai multe strazi din cauza lucrarilor de reabilitare

Din cauza lucrarilor de reabilitare a suprafetei carosabile, circulatia rutiera va fi intrerupta in perioada 26 - 28 august pe mai multe strazi din municipiul Slobozia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )