Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mai multe ONG-uri si asociatii civice solicita Guvernului sa nu adopte OUG privind referendumul din 26 mai

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multe ONG-uri si asociatii civice solicita Guvernului sa nu adopte OUG privind referendumul din 26 mai

Mai multe ONG-uri, asociatii civice si sociologi, experti electorali si analisti politici au solicitat marti Guvernului sa nu adopte ordonanta de urgenta de modificare a legii referendumului propusa de AEP) Autoritatea Electorala Permanenta,. continuă pe Wall-Street Ro

Asociatii civice cer Guvernului sa nu adopte Ordonanta privind referendumul: Este categoric de natura sa afecteze drepturile electorale

Adoptarea Ordonantei de Urgenta care modifica acte normative in materie electorala cu o luna inaintea referendumului din 26 mai nu respecta recomandarile Comisiei de la Venetia si ar afecta categoric drepturile electorale, prin cresterea semnificativa a cvorumului de prezenta, spun reprezentanti ai societatii civile, intr-o scrisoare trimisa marti presedintelui Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin Mituletu-Buica. Semnatarii spun ca, in conditiile in care la referendumul precedent conditiile de desfasurare au fost modificate prin OUG astfel incat sa faciliteze atingerea pragului de prezenta, iar prevederile proiectului de OUG aflat in dezbatere publica acum ingreuneaza atingerea aceluiasi prag, s-a ajuns la practica inacceptabila a modificarii legislatiei electorale prin OUG la fiecare scrutin, in functie de interese politice de moment.

Furtuna in Prahova. Mai multe gospodarii au fost inundate

Pompierii continua marti evacuarea apei din mai multe gospodarii inundate in judetul Prahova, intervenind in localitatile Ploiesti, Urlati si Barcanesti, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de.

COD GALBEN de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete pentru urmatoarele ore

ANM a emis Cod Galben de furtuna pentru Bucuresti mai multe judete in urmatoarele ore. in Bucuresti pana la ora 17. 00 se vor semnala : averse cu caracter torential ce vor cumula 15. 20 l/mp si izolat 25.

Alerta meteo. Furtuni in mai multe judete din tara. Capitala va fi afectata

Mai multe judete se afla sub Cod galben de furtuna, vineri, intre orele 16. Cod portocaliu va fi in judetul Prahova, intre orele 15. Meteorologii sustin ca inclusiv Capitala va fi afectata.

Atac terorist care viza serviciile de securitate, dejucat in Franta / Mai multe persoane au fost arestate

Mai multe persoane, inclusiv un minor, au fost arestate de autoritatile franceze, fiind suspectate ca planuiau un atac terorist care viza agenti ai serviciilor de securitate, a anuntat, luni, Parchetul din Paris, potrivit Le Figaro.

VIDEO Mai multe masini au tras pe dreapta pe DN 1, in Comarnic, din cauza grindinei

Mai multe masini s-au oprit, duminica, pe DN 1, in zona localitatii Comarnic, din cauza grindinei, relateaza Mediafax. Meteorologii au emis avertizari ca in cea mai mare parte a tarii vor fi perioade de instabilitate in prima zi de Paste.

Alexander Galitsky, Almaz Capital: Inainte de a ne prezenta un pitch, companiile trebuie sa invete cat mai multe despre noi. De obicei, alegem 3-4 pe an

Pe 28 mai, in cadrul South East Europe Tech Tour 2019, cele mai promitatoare startup-uri de tehnologie din Romania, Croatia, Ungaria, Republica Moldova, Slovacia, Slovenia si Ucraina se aduna la Bucuresti pentru a se intalni cu investitori.

Atac armat la o biserca, in timpul slujbei. Preotul si mai multe persoane au fost omorate

Cel putin cinci persoane au fost ucise, inclusiv un preot, in urma unui atac asupra unei biserici din Burkina Faso. Victimele au fost impuscate duminica, dupa ce mai multi barbati inarmati au intrat in.

Eurostat: Sunt de sapte ori mai multe femei decat barbati in UE care traiesc singure cu copiii

Statisticile Eurostat spun ca cifra femeilor care traiesc singure cu copiii este de sapte ori mai mare decat cea a barbatilor, ca numarul femeilor il depaseste pe cel al barbatilor, iar satisfactia asupra vietii este similara la ambele categorii.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )