Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mai multe ONG-uri ii solicita presedintelui Iohannis, medierea conflictului intre stat si societate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multe ONG-uri ii solicita presedintelui Iohannis, medierea conflictului intre stat si societate

Mai multe organizatii non-guvernamentale ii solicita presedintelui Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisa, medierea conflictului intre stat si societate. continuă pe Ziarul Bursa

Romanul care a dezvoltat mai multe metode pentru detectia energiilor electromagnetice din locuinte si masini

Gigi Chivu a creat de-a lungul anilor mai multe modalitati de a masura energiile electromagnetice provenite de la antenele de telefonie mobila si radio, obiectele electronice si masini care afecteaza sanatatea persoanelor aflate in raza acestora. in functie de nivelul energiilor electromagnetice, el vine cu solutii pentru reducerea acestora in limite care le fac inofensive pentru ocupantii imobilelor in cauza sau pasageri.

Astronomul roman care a descoperit mai multe stele variabile. Formeaza astrofizicieni si recupereaza asteroizi pierduti de sub observatie

Ovidiu Tercu, muzeograf si astronom la Observatorul Astronomic Galati,este pasionat de mic copil de astronomie. A crescut construind avioane si nave, iar constructia telescopului de la Observatorul Astronomic din Galati s-a facut dupa indicatiile sale, in prezent fiind chemat in calitate de expert pentru realizarea unor obiective similare in mai multe orase mari ale tarii.

UPDATE Ceata densa pe mai multe drumuri din Buzau, Vaslui si Vrancea; politistii ii sfatuiesc pe soferi sa fie prudenti

Traficul rutier pe mai multe drumuri din judetele Buzau, Vaslui si Vrancea se desfasoara ingreunat, sambata dimineata, in conditii de ceata densa, informeaza Centrul Infotrafic.

Echipamente de ultima generatie pentru mai multe spitale din Capitala si din alte judete

Mai multe spitale din Capitala si din tara care nu sunt dotate cu echipamente de ultima generatie pentru investigatii vor primi astfel de aparatura. Anuntul a fost facut de Ministerul Sanatatii, care va semna, marti, un acord in acest sens.

Mai multe zone din Capitala raman temporar, astazi, fara curent

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, astazi, alimentarea cu energie electrica din mai multe zone ale Capitalei si din Ilfov pentru efectuarea de revizii si reparatii. Alimentarea din Capitala va.

Mai multe zone din Capitala raman temporar, joi, fara curent

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, joi, alimentarea cu energie electrica din mai multe zone ale Capitalei si din Ilfov pentru efectuarea de revizii si reparatii. Alimentarea din Capitala va fi.

Medicii de familie cer sprijinul presedintelui Iohannis: Nu mai putem asigura asistenta medicala primara

Organizatiile reprezentative ale medicilor de familie au transmis, joi, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care il informeaza ca medicii de familie sunt in conflict deschis cu.

Ambasada Palestinei saluta declaratia presedintelui Iohannis de a reafirma pozitia Romaniei privind statutul Ierusalimului

Ambasada Palestinei la Bucuresti saluta declaratia presedintelui Klaus Iohannis de a reafirma pozitia statului roman in ceea ce priveste statutul Ierusalimului, potrivit unui comunicat transmis sambata de misiunea diplomatica.

Politic show:Culise. Dragnea si Tudose se incordeaza pentru confruntarea finala; Gafele politicienilor in 2017. Greselile gramaticale si afirmatiile neinspirate care le-au adus cele mai multe critici; Cum se certau Dragnea si Zgonea pe un post de subsecr

Catalin Ivan: Il vad mai degraba pe Dragnea in Madagascar, decat sa vina in fata membrilor de partid, sa-si depuna mandatul si sa le ceara din nou votul. Europarlamentarul PSD Catalin Ivan e de parere ca. Ministrul Apararii, Mihai Fifor, promite o reanimare a sistemului medical operational. In cadrul acestui spital, anul acesta va fi inaugurat primul centru integrat de medicina nucleara pentru depistarea afectiunilor oncologice si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )