Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mai multe organizatii ale romilor din Transilvania ii cer lui Ponta sa demisioneze, acuzand Guvernul ca nu a pus in practica o strategie de imbunatatire a situatiei membrilor acestei etnii

B1 B1,
Mai multe organizatii ale romilor din Transilvania ii cer lui Ponta sa demisioneze, acuzand Guvernul ca nu a pus in practica o strategie de imbunatatire a situatiei membrilor acestei etnii

Mai multe organizatii de rromi din Transilvania i-au cerut premierului Victor Ponta sa demisioneze, acuzand Guvernul ca nu a pus in practica o strategie de imbunatatire a situatiei membrilor acestei etnii,. continuă pe B1

Ja chere!, mesajul mai multor organizatii ale romilor pentru premierul Ponta

Ja chere! este mesajul mai multor organizatii ale romilor din Transilvania adresat premierului cu prilejul Zilei limbii romani.

Praet, BCE: Zona euro trebuie sa faca mai multe reforme

Tarile din zona euro trebuie sa implementeze mai multe reforme ca sa se asigure ca economiile lor au o crestere sustenabila pe termen lung, atrage atentia Peter Praet, economist la Banca Centrala Europeana BCE).

Scandalul promovarii in scoli a abstinentei pana la casatorie. Mai multe ONG-uri au cerut demiterea consilierului ministrului Educatiei, acesta a demisionat din alta parte

Mai multe ONG-uri i-au cerut ministrului Educatiei sa-l demita pe Romeo Mosoiu din functia de consilier, dupa ce asociatia pe care acesta o conducea a cerut public promovarea in scoli a abstinentei pana la casatorie. Eu i-am solicitat expres sa aleaga si a ales: si-a dat demisia din ONG, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Oficialul a sustinut ca Mosoiu nu a avut cunostinta de comunicatul transmis de Asociatia Parinti pentru Ora de Religie, al carui vicepresedinte era.

Informare de canicula emisa pentru mai multe zone din tara

Mai multe zone din tara se afla, pana luni, sub informare de canicula, fiind anuntate temperaturi de 36 - 37 de grade Celsius. Mai mult, indicele de disconfort termic va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor

Locuitul in spatiu ar avea o serie de avantaje imposibil de contestat. Totusi, Internetul cu viteza mare nu este unul dintre ele. Internetul in spatiu este structurat cu ajutorul unei retele de sateliti, construiti identic celor pe care NASA ii foloseste pentru a asigura comunicarea intre inginerii de pe Pamant si cei din spatiu. Astronautii [] Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania - printre tarile cu cele mai scazute costuri privind concedierea din motive obiective

Romania ramane atractiva pentru investitori, deoarece se numara printre tarile cu cele mai scazute costuri privind concedierea din motive obiective reorganizare) in cazul angajatilor cu vechime medie, potrivit celei de-a treia editii a Studiului international privind concedierea realizat de Deloitte Legal, reteaua de societati de avocati reprezentata in Romania de catre Reff Asociatii. Totusi, cu cat angajatul are o vechime mai mare in munca, costurile cresc semnificativ. Astfel, potrivit scenariului ce presupune vechime mare in munca, Romania se situeaza pe locul III in ceea ce priveste costurile cu concedierea. Concedierea din motive obiective care nu tin de angajat are costuri mai scazute pentru angajator cu conditia sa nu existe un contract colectiv de munca la nivelul intreprinderii sau pe sector, explica Florentina Munteanu, Associate Partner Reff Associatii si coordonator al practicii de dreptul muncii din cadrul societatii de avocati.

Romanii din tara si din diaspora sustin legea revenirii romilor la denumirea de tigani

O scrisoare de sustinere a proiectului meu de lege privind revenirea romilor la denumirea de tigani a fost adresata Parlamentului Romaniei de catre mai multe organizatii romanesti din diaspora, dar si de cetateni in nume propriu, ca replica la solicitarea Active Watch care cere Parlamentului respingerea acestui proiect de lege depus la Camera Deputatilor.

Iohannis: Romania si Croatia ar avea de castigat pe mai multe planuri in urma integrarii europene a Balcanilor de Vest

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romania si Croatia ar avea de castigat pe multe planuri in urma integrarii in Uniunea Europeana a tarilor din Balcanii de Vest. O regiune sigura si.

Susoteli intre Vasile Blaga si Alina Gorghiu despre Klaus Iohannis, surprinse de microfoane: Am concretizat mai multe cu tine decat cu el (VIDEO)

Nicio barfa buna nu mai poti spune fara sa te surprinda microfoanele. Susoteli care il vizau pe Klaus Iohannis au fost captate de microfoane chiar intre Vasile Blaga si Alina Gorghiu, informeaza B1 TV.

Mai multe masini noi vandute Romania: inmatricularile au crescut la cinci luni

Inmatricularile de autoturisme noi in Romania au crescut in primele cinci luni cu 6,4% fata de aceeasi perioada din 2014, la 25. 842 de unitati, in timp ce livrarile Dacia au avansat la nivelul UE cu 7,% in perioada analizata, la 165. 933 unitati,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )