Libnet.ro
UNICEF

22:15

Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor

Playtech Playtech,
Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor

Locuitul in spatiu ar avea o serie de avantaje imposibil de contestat. Totusi, Internetul cu viteza mare nu este unul dintre ele. Internetul in spatiu este structurat cu ajutorul unei retele de sateliti, construiti identic celor pe care NASA ii foloseste pentru a asigura comunicarea intre inginerii de pe Pamant si cei din spatiu. Astronautii [] Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Piata noastra de capital este una dintre cele mai scumpe

Societatile de Investitii Financiare SIF) ar trebui sa se implice mai mult in dezvoltarea pietei de capital, este de parere Cristian Agalopol, vicepresedintele Citibank, care a aratat ca SIF-urile se numara, prin detinerile lor cumulate, printre cei mai importanti actionari ai pietei de capital.

Una dintre cele mai inovatoare companii din lume face angajari la Brasov

Compania americana Cerner Corporation a deschis anul acesta primul sau birou din Romania la Brasov, in urma achizitiei, anul trecut, a diviziei de Healthcare IT a nemtilor de la Siemens, in cadrul unei tranzactii cifrate la 1,3 miliarde de dolari.

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew

Incepand din aceasta saptamana, multumita Google Maps, Salina Turda poate fi vizitata virtual de catre oricine din lume, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Salina Turda a devenit unul dintre simbolurile Romaniei: un obiectiv turistic foarte popular, vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international ca una dintre cele mai [] Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Google a pus pe Street View unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din Romania: salina Turda

Google a pus pe Street View unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din Romania: salina de la Turda care a fost in ultimii ani inclusa de publicatiile internationale in topul celor mai frumoase saline din lume. La Turda, sarea se exploateaza inca de pe vremea romanilor, dar salina a avut apogeul intre secolele XVII - XIX. Google va continua sa puna pe Street View si alte atractii turistice, iar printre putinele locuri frumoase pe care Google a vrut sa le puna pe Street View, dar nu i s-a dat voie sa colecteze material foto, se numara complexul Constantin Brancusi din Targu Jiu.

Cartierul Primaverii ramane zona din Capitala cu cele mai mari preturi la locuinte: La polul opus se afla zone precum Ferentari, Giurgiului sau Ghencea

Daca vreti sa va cumparati o locuinta in Capitala, aveti bugetul, dar nu stiti in ce zona va permiteti o achizitie, cel mai bine ar fi sa aflati, pentru inceput, pretul mediu la vanzare, pe metru.

Popeye Marinarul exista in carne si oase. Cum arata barbatul care are cele mai mari brate din lume

Jeff Dabe, de 50 de ani, are o circumferinta impresionanta a bratelor: 49 cm. Spre deosebire de restul trupului sau, bratele lui Jeff par nefiresti de mari, semanand foarte bine cu ale celebrului personaj de desene animate, Popeye Marinarul.

Salina Turda poate fi vizitata virtual din orice colt al Pamantului. Top 10 cele mai cautate obiective turistice din Romania pe Google Street View

Salina Turda poate fi vizitata virtual, de saptamana aceasta, de oricine din lume. Google a anuntat, zilele acestea, la Turda, publicarea pe Google Street View a imaginilor panoramice din interiorul Salinei. Aceasta este obiectivul turistic vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international drept una dintre cele mai spectaculoase destinatii turistice din lume.

Castelul Bran si centrul Brasovului, printre cele mai vizitate obiective turistice online

Castelul Bran si centrul Brasovului sunt unele dintre cele mai cautate imagini de catre turisti pe Google Street View.

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei, invinsa in optimi

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a fost invinsa de Suedia, cu scorul de 3-1, sambata, in optimile de finala la Jocurile Europene de la Baku, intr-una dintre cele mai mari surprize ale.

Reintoarcerea zimbrului in Carpati. Din gradinile zoologice europene, 17 zimbri au ajuns in Muntii Tarcului

17 zimbri au ajuns astazi din Europa in Padurea Tarcului din judetul Caras-Severin, considerata una dintre cele mai mari zone de salbaticie din Europa, in cadrul unui amplu proiect international.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )