Libnet.ro
UNICEF

08:30

Trei persoane au ajuns la spital dupa incendiul izbucnit in parcarea de la Sun Plaza

Antena3 Antena3,
Trei persoane au ajuns la spital dupa incendiul izbucnit in parcarea de la Sun Plaza

Trei persoane intoxicate cu fumau avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportate la spital, dupa incendiul izbucnit in parcarea subterana din Sun Plaza. Mai multe autoturisme au luat foc. continuă pe Antena3

Mai multe persoane au ajuns la spital dupa incendiul izbucnit in parcarea de la Sun Plaza

Trei persoane intoxicate cu fumau avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportate la spital, dupa incendiul izbucnit in parcarea subterana din Sun Plaza. Mai multe autoturisme au luat foc.

Imagini socante dupa incendiul din mall-ul Sun Plaza din Capitala! Cum arata masinile care au luat foc (FOTO)

Au aparut imagini socante dupa incendiul carea izbucnit duminica dupa-amiaza la Sun Plaza Mall, in sectorul 4 al Capitalei. Mai multe autoturisme au luat foc in parcarea subterana a centrului.

VIDEO Accident pe drumul care leaga Pitestiul de Ramnicu Valcea. Patru tineri au ajuns la spital dupa ce un sofer a intrat pe contrasens fara sa se asigure

Un accident rutier a avut loc vineri seara, in localitatea argeseana Draganu, unde un sofer inconstient a efectuat cu masina o depasire hazardata, a proiectat un autoturism intr-un cap de pod si a bagat in spital patru tineri.

Incident socant la metrou. Un calator a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in cap de o bucata de tavan

Incident socant la metrou, vineri seara. Un barbat in varsta de 47 de ani care se afla in zona scarilor rulante de la statia Universitate a fost lovit la nivelul capului de elemente de constructie cazute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )