Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mai multe persoane date in urmarire au fost prinse de politistii de frontiera

Adevărul Adevărul,
Mai multe persoane date in urmarire au fost prinse de politistii de frontiera

Trei cetateni romani care figurau in bazele de date ca fiind urmariti general au fost depistati si predati de catre politistii de frontiera din cadrul I. Oradea. continuă pe Adevărul

Mai multe persoane din conducerea termocentralei Mintia si-au dat demisia, in urma protestelor angajatilor

Circa doua sute de angajati ai termocentralei Mintia din cadrul Complexului Energetic Hunedoara au protestat si miercuri, chiar blocand pentru cateva minute Drumul National 7, si au obtinut demisia unor persoane.

Un minor de 17 ani, fara permis, a murit dupa ce s-a izbit cu masina intr-un podet si s-a rasturnat cu vehiculul de mai multe ori

Iulian O. , de 17 ani, din comuna suceveana Volovat, fara a avea permis de conducere, a gonit cu o masina prin localitatea de domiciliu, insa la un moment dat a pierdut controlul asupra vehiculului a lovit un podet, s-a rasturnat de mai multe ori pe carosabil, oprindu-se cu autoturismul pe cupola. Minorul si un pasager, in varsta de 15 ani, au fost aruncati din automobil, din nefericire primul decedand.

Avertizare de la meteorologi. Cod Galben de vant puternic in mai multe zone ale tarii

Meteorologii au emis luni dimineata un cod galben de vant valabil pentru mai multe zone ale tarii. intre orele : 09:20 si 15:00in zona : zona montana inalta aferenta judetelor Maramures si Bistrita.

UPDATE: Persoane din lumea fotbalului, audiate la DIICOT, intr-un dosar de deturnare de fonduri. Ce a declarat fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu

Mai multe persoane din lumea fotbalului au fost citate, saptamana aceasta, la sediul central al DIICOT, pentru a fi audiate ca martori intr-un dosar care vizeaza deturnarea de fonduri primite de Federatia Romana de Fotbal FRF) de la Federatia Internationala de Fotbal FIFA). Fostul arbitru FIFA si fost vicepresedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor CCA), Patritiu Abrudan, este primul care a ajuns, marti, la audieri. in acelasi dosar este audiat si Iuliu Muresan, patronul de la CFR Cluj.

Explozie urmata de incendiu la un hotel din centrul Zalaului. Mai multi turisti au suferit arsuri (exercitiu)

O puternica explozie, urmata de un incendiu, a avut loc joi, 25 februarie, la Hotelul Porolissum din centrul Zalaului, mai multe persoane suferind arsuri. Din fericire, nu s-a intamplat in realitatate, ci a fost scenariul unui exercitiu in teren al pompierilor salajeni si a celorlalte structuri cu competente de interventie in situatii de urgenta.

Victima a gripei porcine la Iasi: un barbat de 56 de ani a murit dupa un stop cardiac. Pacientul avea mai multe afectiuni

Miercuri dimineata, la Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, a fost inregistrat primul deces la un bolnav diagnosticat cu gripa AH1N1 in sezonul 2015-2016.

Mai multe tipuri de batoane Mars vor fi retrase de pe piata. Vezi motivele

Producatorul american de ciocolata Mars Inc a ordonat marti retragerea mai multor tipuri de batoane de ciocolata, in special marcile Mars si Snickers, de pe sapte piete europene.

Interviu cu analistul american Robert D. Kaplan: Rusia are mai multe interese strategice in Romania decat SUA

In ceea ce priveste geografia imposibila a Romaniei din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, Kaplan aminteste ca atunci tara s-a aflat intre Hitler si Stalin, in vreme ce azi este mult mai aproape de Putin, decat de Statele Unite: in vreme ce SUA se afla in partea cealalta a lumii, Putin este chiar langa Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )